U šestoj deceniji izgleda bolje od devojaka: Elizabet Benks oduševila pojavom na premijeri novog filma, svi su gledali u njenu haljinu!

Vesti 14.08.2024 18:47 0

Njena kosa je talasasta, dok je na usnama imala tamnoljubičasti karmin i nežnu roze senku

Elizabet

Marion Curtris/Starpix for IFC Films/INSTARimages / INSTAR Images / Profimedia

Vreme je da Elizabet Benks zablista.

Glumica (50) se u utorak, 13. avgusta, pojavila na premijeri svog najnovijeg filma, ,,Skincare" u srebrnoj haljini sa šljokicama. Njena mini haljina je imala razne šljokice koje su se povećavale prema dnu, a svoj izgled je upotpunila parom crnih hulahopki i crnim blejzerom.

Ona je takođe nosila i crne štikle i srebrnu torbu koja se neprimetno uklopila uz njenu haljinu. Njena kosa je talasasta, dok je na usnama imala tamnoljubičasti karmin i nežnu roze senku.

Glumica je već viđena u istom sjajnom autfitu kada je u utorak gostovala u emisiji ,,The Tonight Show with Jimmy Fallon". Međutim, tada nije nosila blejzer, tako da su svi pogledi bili usmereni na svetlucavu haljinu.

Benksova u filmu ,,Skincare" igra slavnu estetičarku po imenu Houp Goldman koja je na vrhuncu svoje karijere sve dok je ne potrese skandal kada joj  mejl biva kakovan od strane rivalske estetičarke koja se upravo preselila u grad.

U filmu takođe glume Luis Pulman, koji igra Houpovog prijatelja Džordana, kao i Luis Herardo Mendes, Mihaela Hae Rodrigez i Nejtan Filion. Ostin Peters je režirao film prema scenariju koji je napisao sa Semom Frajlihom i Diringom Riganom.

 

 

Iako film ,,Skincare" nije stvaran, delimično je zasnovan na istini. Bivša uspešna estetičarka Don DaLuiz oslobođena je optužbe za umešanost u zaveru za ubistvo nakon što je uhapšena 2014. godine.

,,Skincare" će se pojaviti u bioskopima 16. avgusta, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading