Samo Hale Beri može da izgleda ovako brutalno u 57. godini: Čipkasta prozirna haljina na njoj "puca", a brus ostavila kod kuće!

Tatjana Badarević Vesti 13.08.2024 19:04 0

Gornji deo haljine oponašao je stil korseta, a čipkasti detalji svemu su dali dodatni izazovni utisak.

Hale Beri

Profimedia

 

Holivudska zvezda Hale Beri, privukla je sve poglede na premijeri filma "The Union" u Los Anđelesu, kako piše Daily mail

57-godišnja glumica pojavila se u potpuno prozirnoj crnoj haljini sa savršeno postavljenim detaljima od čipke koji su prikrivali njene intimne delove, a mnogi su se složili da joj je ovo jedno od najvrelijih izdanja do sada.

Hale Beri

Profimedia

 

 

Gornji deo haljine oponašao je stil korseta, a čipkasti detalji svemu su dali dodatni primamljivi utisak. Celi autfit dodatno je začinila decentnim komadima nakita, a kosu je stilizovala u blage talase.

Na premijeri je takođe viđena kako pozira na crvenom tepihu uz svog kolegu Marka Volheberga (53). U ovoj špijunskoj komediji Beri uz njega igra glavnu ulogu, a čini se da ga je i na crvenom tepihu bacila u drugi plan.

Hale Beri

Profimedia

 

 

Lepa glumica poznata je po tome da na javnim događajima nosi prozirne haljine kojima uzrokuje pravi dar-mar, a ne čudi što je stekla nadimak "žena bomba."

Da joj za ulogu nije teško ništa da uradi najbolje govori i podatak da je tokom svoje glumačke karijere savladala brojne borilačke veštine, jiu-džitsu, malo Muay Thaia, kikboksing, tekvondo, pa čak i kako da puca.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading