Zapalila grad: Anja Tejlor Džoj prošetala u provokativnom izdanju, mamila poglede jednim detaljem

Vesti 23.05.2024 10:35 0

Tejlor Džoj je imala dugi plavi visoki konjski rep, crvene štikle i metalnu narukvicu kako bi upotpunila privlačan izgled...

Anja

Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Anja Tejlor Džoj je izgledala zavodljivo u novom autfitu!

Glumica (28) je plenila poglede uoči svog pojavljivanja u emisiji ,,The Late Show with Stephen Colbert" u sredu, 22. maja.

Ona je prošetala u Muglerovoj mini haljini sa neobičnim rukavima i crnim horizontalnim trakama pertlanje, ostavljajući svoju zadnjicu delimično otkrivenu

Tejlor Džoj je imala dugi plavi visoki konjski rep, crvene štikle i metalnu narukvicu kako bi upotpunila privlačan izgled.

Glumica voli da pokazuje svoju svestranost kada je u pitanju moda. Ranije ovog meseca obukla je Diorovu balsku haljinu boje šampanjca za projekciju filma ,,Furiosa"  na Kanskom festivalu.

Anja

Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Njena šminka je bila inspirisana starim Holivudom po ugledu na Merilin Monro. Njena ledena plava kosa bila je oblikovana u punđu. Ceo izgled je upotpunila crnim ajlajnerom i crvenim karminom.

Projekcija filma ,,Furiosa" obeležava drugi dan 77. godišnjeg filmskog festivala u Kanu. Događaj je počeo u utorak, 14. maja, a završava se 25. maja, prenosi People.

Sjajna dama

Za premijeru u četvrtak, 2. maja u Sidneju, u Australiji, Džoj je očarala sve prisutne u kitnjastoj zlatno-srebrnoj mini haljini i odgovarajućim detaljem za glavu, oboje ukrašenim ogromnim šiljcima koji podsećaju na strele. Izgled, stilizovan od strane Rajana Hejstingsa, je iz kolekcije Paka Rabana za proleće/leto 1996. godine.

 

 

Njena duga, plava kosa bila je sakrivena ispod detalja na glavi, a na nogama je imala prozirne štikle.

,,Furiosa" je nastavak filma ,,Pobesneli Maks: Auto-put besa" iz 2015. i stiže u bioskope 24. maja.  

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading