Neverovatna transformacija Kloi Kardašijan: Ova boja kose je stvorena za nju, zapalila Instagram novim slikama

Vesti 22.05.2024 19:57 0

Ovo nije prvi put da zvezda eksperimentiše sa riđom bojom kose...

Kloi Kardašijan

Foto: AP

Kloi Kardašijan menja svoj stil.

Zvezda Kardašijansa (39) je podelila je nekoliko slika na svom Instagramu u utorak, 21. maja, na kojima je pokazala svoje nove pramenove nakon što je napustila svoju uobičajenu plavu boju.

„Energija Jagodice Bobice“, glasio je natpis ispod njene objave. „Hvala ti moja slatka @traceicunningham1 što si mi dala najlepšu boju @priscillavalles Glam: @ash_kholm @hairinel.“

Na prvoj slici, Kardašijanka se nasmešila zatvorenih očiju i podigla ruke. Njena kosa je bila podeljena u razdeljak i oblikovana u lagane talase. 

 

 

Suosnivačica kompanije ,,Good American" je pomerila glavu u stranu na sledećoj slici, a onda stavila ruke na butine na trećoj fotografiji i nasmešila se na poslednjoj slici.

Mama dvoje dece je takođe pokazala svoju novu kosu na svojim Instagram pričama na slici snimljenoj u teretani. Noseći tamnoplavu majicu bez rukava, helanke i bele patike, Kardašijanka je pokazala kako njena nova nijansa izgleda u neurednoj punđi dok je pravila selfi u ogledalu.

Kloi

Printscreen/Instagram/khloekardashian

 

Ovo nije prvi put da zvezda eksperimentiše sa riđom bojom kose.

Početkom prošlog meseca, Kardašijanka je debitovala sa svooim bakarnom nijansom u novoj kampanji za ,,Fabletics".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabletics (@fabletics)

 

Ona je otkrila svoju novu boju kose na fotografijama objavljenim povodom njene najnovije kolekcije u saradnji sa brendom, pod nazivom ,,Khloe V3".

,,Crvena kosa na tebi!!!!", napisala je Vanesa Brajant u odeljku za komentare. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading