Crvena haljina zapalila Kanski festival: Sve oči su bile uprte u Hajdi Klum, a tek kada vidite njene štikle!

Vesti 15.05.2024 18:43 0

Ona se pojavila u u raskošnoj crvenoj haljini ,,Kobeisy Couture"-a i u odvažnom paru štikli sa šiljastim vrhom

Hajdi

DGP/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi Klum je u utorak stigla na projekciju filma „Le Deuxième Acte“ i ceremoniju otvaranja crvenog tepiha 77. godišnjeg filmskog festivala u Kanu u Francuskoj.

Ona se pojavila u u raskošnoj crvenoj haljini ,,Kobeisy Couture"-a i u odvažnom paru štikli sa šiljastim vrhom.

Manekenka je stigla u Nicu u Francuskoj u ponedeljak popodne, noseći ležerne udobne bele patike sa gumenim đonom i ugraviranim detaljima.

Opušteni stil je retkost jer Klum skoro uvek nosi visoke štike. Manekenka se u aprilu pojavila na snimanju emisije „America’s Got Talent” u paru opuštenih čizama do kolena sa šiljastim vrhom i visokim potpeticama.

To je usledilo nakon pojavljivanja u martu, gde je nosila par Eva čizama do butina. Čizme su bile napravljene od bele veganske kože i imale su oštru, tanku štiklu što ih je činilo odličnim prelaznim komadom za proleće i jesen, prenosi Foot Wear News.

Voli i opušten stil

Podsećamo, slavna manekenka je nedavno potvrdila da su široke farmerke visokog struka ogroman hit i ove sezone, pokazujući nam koliko vešto ovaj kroj vizualno izdužuje noge, 'briše' stomak i stvara senzualnu, vitku liniju.

Uz to, Hajdi je dala  sjajan predlog kako ih nositi, stilizujući ih uz komade crvene boje - elegantnu košulju, kožni maksi mantil i salonke i mini torbicu u ovoj trendi vatrenoj boji.

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading