Sve žene žele njen stajling: Modna ikona Madlin Vajt očarala na čuvenom festivalu, njeno ime će se dugo pamtiti

Vesti 16.04.2024 13:02 0

Svi žele da budu Madlin Vajt, ili da makar iskopiranju njen stil, a kada je vidite biće vam jasno i zašto

Madlin

Printscreen/Instagram/madeleinecwhite

Godišnji muzički festival Koačela u pustinjskom gradu Indiju, u Kaliforniji (SAD), nije samo poznat po vrhunskoj muzici široke lepeze ženrova, već i kao epicentar modnih trendova. Privukao je brojne slavne ličnosti koje su imale priliku da pokažu svoje šik stajlinge.

Za najveću trendseterku festivala godinama unazad važila je glumica poznata po ulozi Gabrijele Montez u ,,Srednjoškolskom mjuziklu"- Vanesa Hadžens. Ona je bila ,,it" devojka Tambler ere, zahvaljujući svom nežnom, a ujedno i buntovnom boemskom stilu oblačenja.

 

 

Ove godine je titulu ipak preuzela influenserka Madlin Vajt, na koju teba da obrate pažnju svi ljubitelji mode jer je ona neiscrpna stilska inspiracija. Upravo iz tog razloga su njeni autfiti privukli najveću pažnju na društvenim mrežama i van njih.

Svi žele da budu Madlin Vajt, ili da makar iskopiranju njen stil, a kada je vidite biće vam jasno i zašto.

Pustinjska sirena

Za svoj prvi ,,look", lepa Madlin se odlučila za fazon pustinjske sirene. Svetlo plavi autfit jer ukrasila kitnjastim biserima. Svoju dugu braon kosu je lepšala malim školjkama i tako upotpunila izgled.

 

 

Gornji deo je predstavljao poseban izazov što se oblačenja tiče jer je bio prilično krut, a sigurnosni lančići su bili veoma delikatni. Ipak, Madlin je uspela da se izbori sa njim. Potom je obukla suknjicu slične nijanse, a na nogama je nosila bele kaubojske čizme.

Tejlorin ,,Reputation"

Kada vidite njen sledeći autfit biće vam jasno da je inspiraciju dobila od strane slavne pevačice Tejlor Svift, odnosno njenog albuma ,,Reputation", koji je poznat po elementima crne boje, zmija i svega opasnog.

 

 

Ovaj autfit je iziskivao najviše napora jer su bile potrebne zanatske veštine kako bi se gumena zmija pričvrstila na zavodljivu crnu haljinu. Madlin je istakla da je morala čak da primeni bušilicu, ali je vredelo jer je uspela postigne željeni rezultat.

 

 

Madlin je izgledala samopouzdano i prelepo u crnoj kombinaciji. Ispod haljine je obukla mini šorts, a na nogama je nosila crne čizme. Kombinaciju je ulepšala zlatnim detaljima i hrabrom šminkom. Njena kosa je bila vezana u elegantan rep.

Buket ruža

Madlin je definitivno ostavila najbolje za kraj, sudeći po njenom strastvenom crvenom autfitu inspirisanom ružama. Reklo bi se da je ovaj stajling bio omiljen među fanovima.

 

 

Ona je slatku crvenu suknjicu prekrivenu veštačkim ružama ukomponovala sa korsetom u istoj boji. Oko struka je vezala veliku tekstilnu ružu, i čak dodala par malih ruža u kosu koju je vezala u pletenicu. Na očima je imala prelepu crvenu senku i nekoliko cirkona.


Koji se vama aufit najviše dopao?

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading