Sve poznate dame ga već nose: „Goli“ francuski manikir daje glamurozan izgled u svim prilikama

Vesti 04.03.2024 15:05 0

Francuski manikir odoleva vremenu, pa je i dalje jedan od najčešćih, jer izgleda odlično u svim prilikama.

nokti

Shutterstock

Francuski manikir je nastao još 1975. godine, a i danas ga većina žena najviše voli, jer je odličan za sve prilike, a daje šik izgled noktima. Ipak, stalno se unose inovacije kako ne bi bio dosadan.

Glamur na noktima

Sada je svet opsednut „soft glem“ estetikom i pronašao je način da modernizuje francuski manikir, pa je tako nastao – „goli“ francuski manikir.

"Goli francuski manikir suptilnija je interpretacija klasičnog francuskog manikira. I dalje daje onaj prirodan izgled, ali zamagljuje sve diskoloracije za prefinjeniji izgled," kaže Džordžija Rae, londonska manikirka odgovorna za manikir koji je Sofija Riči imala na svom venčanju. “Imam klijentkinje koje prihvataju sve trendove u pogledu odeće, frizure i šminke, ali stalno imaju jedva vidljiv manikir!“, dodaje.

 

 

Kao prirodni nokti, samo lepši

Goli francuski manikir se radi na bilo kom obliku noktiju, a izgleda posebno lepo s prirodnim, okruglim noktima. Trik za savršen goli francuski manikir je čista, providna nijansa. Zapamtite: to su jednostavno vaši nokti, samo malo lepši.

"Volim da koristim sve providne nijanse: providnu ružičastu za bazu i providnu mlečno-belu za vrhove kako bih korigovala i posvetlela boju, gotovo kao što biste koristili korektor ispod očiju", napominje Rae.

 

 

Uradite ga kod kuće

Ako želite da stvorite taj izgled kod kuće, prvo sredite zanoktice. Zatim nokte isturpijajte u željeni oblik pre čišćenja njihove površine. Nanesite jedan sloj providne prirodne nijanse. Pomoću četkice za crtanje, nanesite providnu belu nijansu na vrhove noktiju, prateći prirodni oblik nokta i, na kraju, završite sa sjajnim zaštitnim slojem.

Komentari (0)
Loading