Kako da imate punije usne bez filera: Trik za šminkanje od 2 koraka koji Hejli Biber obožava

Vesti 26.02.2024 17:15 0

Pomoću olovke možete da postignete da usne vizuelno izgledaju veće i punije. Evo kako to da uradite.

hejli biber

Printscreen/Instagram

Vizažista Mario Dedivanović je na svom TikTok profilu objavio snimak u kojem je objasnio kako treba iscrtati usne da bi one vizualno izgledale punije. Hejli Biber često deli tajne svoje bjuti rutine, bilo da je reč o ritualima za negu kože ili trikovima za šminkanje. Tako je podelila i video u kome se moglo videti kako je šminkaju pred neki javni nastup, kako bi postigla izgled punijih usana.

 

 

Istu tehniku je preporučio i Mario Dedivanović na svom TikTok profilu. Potrebna vam je kvalitetna olovka za usne, a Hejli je potvrdila da se radi o bitnom bjuti savezniku. Video koji je objavio Mario Dedivanović postao je viralan na TikToku jer je rezultat impresivan, a možete i sami to da uradite kod kuće.

1. korak – luk usana

Prvo obratite pažnju na luk gornje usne, odnosno udubljenje. Ako želite efekat punijih usana, taj deo lagano iscrtajte izvan ivice usne, ali kako idete prema uglovima usana, držite se linije usana kako ne biste postigli suprotan efekat, zbog čega će usne izgledati neprirodno i vidljivo iscrtano.

- Zbog ovog koraka, usne izgledaju punije i smanjuje se prostor između nosa i usana - rekao je Dedivanović.

 

@makeupbymario My liplift technique went viral! Here’s how I do it #mariosLipLift #makeupbymario #lipliftbymario ♬ Lovin It Good-JP - Bold Eagle

 

2. korak - donja usna

- Precrtajte centar donje usne, a kako se pomerate prema uglovima, olovkom ostanite unutar ivice usne - pojašnjava Dedivanović. Napomenuo je da precrtavanje donje ivice usana dalje od središta može značajno promeniti izgled usana pa usta mogu izgledati spušteno, zato je bitno imati mirnu ruku.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading