"Slađa od najslađeg voća": Irina Vukotić obradovala fanove elegantnim autfitom, poludeli zbog njene lepote, ali bilo je i primedbi

Vesti 04.11.2023 19:43 0

Usledili su brojni komplimenti i za kratko vreme lepa voditeljka je dobila blizu 3.000 sviđanja...

Irina

Printscreen/Youtube/Novo jutro

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i za dve decenije gotovo da se nije promenila ni za mrvicu. Odnedavno ona je karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde radi Jutrarnji program. 

Lepa Irina je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i pozvala gledaoce da je prate u jutarnjem programu. Ali, sve je ostao je u senci njenog atraktivnog izgleda. Voditeljka je obukla crnu mini-haljinu pripijenu uz telo koja joj je odlično pristajala. Kreacija je imala svedeniji dekolte sa reverima, kratke rukave, dok su crnu boju “razbili” zlatni dugmići. Irina je pozirala svedenije šminke i puštene plave kose, a u prvom planu su bile njene duge, vitke noge u crnim salonkama, piše Srećna Republika.

 

 

Usledili su brojni komplimenti i za kratko vreme lepa voditeljka je dobila blizu 3.000 sviđanja. Usledila je salva pohvala za Irinin mladolik izgled i profesionalost. Međutim, bilo je i dežurnih dušebrižnika koji su smatrali daje njena haljina suviše kratka, pa se razvila čitava polemika na društvenim mrežama. 

Neki od komentara bili su: ,,Sjajna, kao i uvek." ; ,,Izgleda da joj samo nedostaje ljubav" ; ,,Najbolja i najlepša dama." ;  ,,Voditeljka sa najlepšim nogama", ,,Slađa od najslađeg voća" i ,,Koliko je samo lepa ova dama".  

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading