Bila je najlepša voditeljka: Tamara plenila harizmom, a onda samo nestala, ovo je razlog

Slobodanka Ćorić Vesti 23.10.2023 09:56 0

Iako su joj mnogi predviđali dugu karijeru, ona se odjednom povukla i godinama je nismo videli na malim ekranima

tamara raonić

Printscreen/Instagram

Tamara Raonić je bila jedna od najpopularnijih voditeljki na našim prostorima. Sa samo 18 godina, bez završene srednje škole, prijavila se na konkurs za stjuardesu kompanije Jat i prošla. Posle dve godine dala je otkaz i počela da radi kao novinarka. Voditeljsku karijeru započela je na Trećem kanalu, gde je vodila emisije „Svetla velikog grada”, „Uvek nedelja” i „Pozdrav iz Beograda”.

Njen talenat i harizmu primetio je Saša Popović, tadašnji direktor „Grand” produkcije, i ponudio joj da vodi „Grand šou”. Tamara je ubrzo postala zaštitno lice ove emisije. Ipak, u jednom trenutku Tamara je donela odluku da se povuče iz medija i posveti porodici.

Iako su joj mnogi predviđali dugu karijeru, otišla je u penziju i godinama je nismo videli na malim ekranima. Tamara je imala uspona i padova kako u profesionalnom tako i u privatnom životu, te je odlučila da se povuče iz javnog rada i posvetila se porodici, odnosno vaspitanju dece, sina Miloša i ćerke Anje.

Kako je istakla u jednom od retkih intervjua, njen rad kao voditeljke ostao joj je u lepom sećanju, ali televiziju više ne gleda onoliko često kao kada je morala zbog poslovnih obaveza i dobre pripreme za emisije. Pored ove poznate lepotice, Zvezda Granda je prodefilovala i nekoliko voditelja koji su mogli da se pohvale dopadljivim izgledom. Među njima su Sanja Ćulibrk, Sanja Kužet i Buba Dobrosavljev.


 
Komentari (0)
Loading