Da li je ovo ista osoba? Dobila je besplatno uvećavanje usana, a onda joj se život pretvorio u pakao

Vesti 29.06.2023 14:20 0

Pobeda na onlajn takmičenju trebalo je da bude velika čast, ali se ispostavilo da je to prokletstvo

Da li je ovo ista osoba? Dobila je besplatno uvećavanje usana, a onda joj se život pretvorio u pakao

Printscreen/TikTok

28-godišnja Džesika osvojila je besplatnu proceduru povećanja usana, ali takav efekat rada "specijalista" nije očekivala ni u najgorim noćnim morama. „Ovo je verovatno najgora stvar koja mi se dogodila u životu“, kaže ona i upozorava druge netizene.

Džesika Kejli Burko osvojila je besplatan tretman za povećanje usana na takmičenju na Instagramu. Kada je videla rezultate, pomislila je da joj se sudbina osmehnula. Ali čim je uradila tretman, gorko se pokajala.

Ova 28-godišnja žena je svojim pratiocima na TikToku pokazala kako je izgledala odmah po izlasku iz ordinacije. Džesikine usne su bile užasno natečene i duplo veće nego ranije.

 

 

„Mnogo je bolelo, što je bilo čudno jer znam da ne bi trebalo“, rekla je žena, pokazujući svoja velika usta korisnicima interneta. "To je verovatno najgora stvar koja mi se ikada dogodila", dodala je u drugom videu.

Kako se seća, nisu samo njene usne bile otečene. Nekoliko sati nakon zahvata, celo lice je počelo da otiče. Džesika još uvek ne zna šta se tačno dogodilo. Najverovatnije je njeno telo imalo alergijsku reakciju na jedan od sastojaka koji se koristio prilikom punjenja usana.

Olakšanje u mukama 28-godišnjaku doneo je lekar estetske medicine u jednoj od klinika, koji je rastvorio filer. Njeno lice je vratilo u normalan izgled posle nedelju dana. Sada Džesika upozorava druge korisnike Interneta da ne koriste neproverene estetske hirurge.

"Budi 100 posto. sigurni da će postupak biti izveden onako kako želite. Proverite mesta i držite se onoga koga poznajete“, pozivala je žena.

Komentari (0)
Loading