14:20 Lepota i Moda Da li je ovo ista osoba? Dobila je besplatno uvećavanje usana, a onda joj se život pretvorio u pakao
22:30 Ispovesti Dečko ju je ostavio zbog druge posle 15 godina veze: U svoje "osvetničko telo" uložila je desetina hiljada dolara!
13:30 Ispovesti Posle estetskog zahvata usledio je PAKAO: Želela je samo da bude LEPA, a sada prolazi kroz strahotu
10:55 Lepota i Moda Deniz posle zahvata estetske medicine izgleda "KAO ŽABA": Dečko se UPLAŠIO kada me je video
14:51 Poznati "Ima OSMEH kao DŽOKER": Supruga Elvisa Prislija NEPREPOZNATLJIVA nakon brojnih estetskih zahvata
15:27 Poznati Kejti Prajs pre operacija bila je PRIRODNA LEPOTICA: Zbog njih joj se danas telo RASPADA, mogla je da UMRE na operacionom stolu
14:20 Lepota i Moda Otišla na estetski zahvat, vratila se sa ISKRIVLJENIM licem: Devojka podelila svoju muku, isto se desilo i Anđelini Džoli! (VIDEO)
21:24 Poznati Andrea ima najveće USNE na svetu, a želi REKORDNO VELIKE grudi: Ona ima samo 23 godine, a zbog operacija je umalo OSLEPELA!
13:30 Poznati NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA Isplivala stara fotografija Milice Dabović pre estetskih zahvata
08:00 Ispovesti Ne može da SEDI, ni da ide u TOALET: Posle estetskog zahvata ona ima VELIKIH problema, ali zahvaljujući tome zarađuje MILIONE
10:51 Poznati Zvezda "Prljavog plesa" otvorila dušu: "Otišla sam na KOREKCIJU nosa, a kada sam izašla iz bolnice, sve sam izgubila"
20:01 Dom i saveti Neće pomoći ni soda bikarbona, ni sirće, već... Jedno sredstvo razara kamenac u kuvalu za vodu, bude kao da ste ga tek doneli iz prodavnice
19:19 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 25. novembar: Blizanci na ivici sukoba sa članovima porodice, Ovnove zaobišli problemi
18:54 Poznati U isto vreme su je mrzeli i divili joj se jer je odvela Bosiljčića u krevet: Šta radi i kako danas izgleda razmažena bogatašica Katarina Lazarević iz serije "Ljubav i mržnja"?
18:33 Lepota i Moda Žene je nešto preterano i ne vole, a ona idealna za zimu: Najtrendi frizura ovog decembra, pravi ludačku transformaciju i podmlađuje samo tako
18:01 Zdravlje Ni sprej, ni inhalacije, nego masaža: Doktor pokazao kako da u svakom trenutku otpušite nos, konačno ćete imati kvalitetan san
17:29 Dom i saveti Nikako ne smete da radite 2 stvari jer ćete samo napraviti štetu: Evo kako da odledite vrata od automobila kada se zalede