Izvajane noge stavila u prvi plan: Ćerka Kejt Mos u zlatnoj toaleti izdominirala na crvenom tepihu

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 17:52 0

Trenutno Lilina manekenska karijera sve više uzima maha, u samo jednoj godini gotovo je udvostručila svoju zaradu.

Lila Mos

Profimedia

 

Lila Mos, 21-godišnja manekenka i ćerka slavne manekenke Kejt Mos, izgledala je neverovatno u svetlucavoj, zlatnoj, mini haljini koja je u prvi plan stavila njene duge noge i vitku figuru dok je uživala na reviji "Charli XCX x H&M London Fashion Weeka". Celu modnu kombinaciju Lila je podigla na viši nivo sa crnim štiklama i zlatnom ogrlicom.

Mlada manekenka je bila u pratnji svog dečka, Jonija Helbica (23), prenosi Daily Mail. Par je zajedno otprilike godinu dana i izgledaju vrlo ozbiljno po pitanju svog odnosa.

Lila Mos

Profimedia

 

 

Trenutno Lilina manekenska karijera sve više uzima maha, a u nedavnom intervjuu je otkrila da modu voli od malih nogu. Tako se prisetila i kako je s prijateljima izrađivala vlastite modne magazine, u čiji je ormar uvek volela da zaviri, ali i oko čega se svađala sa slavnom mamom.

"Iris i ja bismo zajedno radile časopise. Uvek sam bila u tome. Doterale bismo se, fotografisale, složile to u Word dokument i ispisale", kazala je Lila pa otkrila da se ona uvek oblačila u maminom ormaru.

Lila Mos

Profimedia

 

 

"Uvek sam se oblačila u maminom ormaru. Takođe sam se ugledala na svoju mamu u smislu da bih htela njene crne prsluke od Sen Lorenta ili bih nosila crne helanke i sve crno i sivo... Baš smo juče razgovarale, moja mama i ja, o tome kako su sve svađe koje smo imale kad sam bila mlađa bile oko odeće i toga što nisam htela da nosim bele čarape", prepričala je Lila koja je u samo jednoj godini gotovo udvostručila svoju zaradu.

Kako Daily Mail piše, njena plata je sa 129.458 funti skočila na 358.433 funte. Lila je tada vodila uspešne kampanje za Pepe Džins, a s ovakvim upečatljivim izgledom i vitkom građom nije ni iznenađujuće.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading