"Muž me vara sa udatom ženom, a onda sam se našla sa njenim suprugom": Ni ne slute kakav pakao im spremamo

Tatjana Badarević Vesti 30.07.2024 17:30 0

Žena je u procesu planiranja najbolje osvete ikada, kada je uspela da kontaktira muža žene sa kojoj je njen suprug vara.

Dejt

Shutterstock

 

 

Varanje partnera nije pošteno i trebali biste da razgovarate sa svojom drugom polovinom o svojim pravim osečanjima pre nego što se upustite u vezu sa nekim drugim.

Ali kada je jedna žena shvatila da je njen muž vara sa drugom ženom, umesto da tuguje i sažaljeva sebe, ili da se čak suoči sa partnerom, odlučila je da izvede savršenu osvetu - sve uz pomoć muža druge žene.

- Upravo sam saznala da me muž vara zadnja tri meseca. Nakon toga sam našla muža te žene te se dogovorila za večeru s njim, a oni nemaju pojma - navela je prevarena žena, piše The Mirror.

prevara

Shutterstock

 

 

Mnogi su komentarisali kako žele nastavak priče, odnosno da javi kako je prošlo, a sve je objavila  na mreži X pod nadimkom "Non Aesthetic Things."

Mnogi smatraju da je prevara sramotna te da žena ima pravo.

Neki su komentarisali kako je to - nov nivo karme, koja se sada ženi "otvorila."

Jedan od komentara sugeriše kako bi se sada njih dvoje mogli "spetljati."

Druga je rekla da bi se jednostavno trebala razvesti od njega i nastaviti sa svojim životom, a jedna je žena čak dodala: "Možda sam trebala da učinim istu stvar svom bivšem mužu i njegovoj devojci."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading