Zaboravite na sladoled sa maslinovim uljem: Stigao je novi ledeni trend, miriše na raskid ali ukus deluje pobednički

Vesti 14.02.2024 17:03 0

Svima su poznate pića koje u kombinaciji sa sladoledom čine savršenu harmoniju hrane i pića

sladoled

Printscreen/TikTok/itsfridelicious

Ne postoji kulinarski trend koji je uzdrmao svet onoliko koliko je to učinio sladoled od vanile sa maslinovim uljem i prstohvatom soli. Sve je počelo kada je popularna pevačica Dua Lipa izjavila da joj je taj desert omiljen tokom gostovanja na radiju BBC, a trend je potom proširila i jedna od najpoznatijih influenserki- Nara Smit, koja je takođe istakla da obožava ovu neobičnu poslasticu.

Kasnije su mu se pridružile i ostale mnogobrojne poznate ličnosti. Nekima se dopao, a nekima i ne baš, ali svi su rado prihvatili izazov.

Nara

Printscreen/TikTok/naraazizasmith

 

Ukoliko ste probali i ukoliko vam se dopao ovaj nesvakidašnji miks bogatog slatkog i slanog ukusa, ili samo volite neobične kombinacije kada je hrana u pitanju, onda ne sumnjamo da će vas oduševiti najnoviji ,,sladoled" trend.

Svima  su poznate pića koje u kombinaciji sa sladoledom čine savršenu harmoniju hrane i pića. To su uglavnom kafe i milkšejkovi jer njihovi mlečni i blagi ukusi lepo pariraju glatkoj i jednako blagoj teksturi i ukusu sladoleda, pogotovo kada je u pitanju neutralan sladoled od vanile.

Međutim, danas donosimo nešto buntovnije! Govorimo o sladoledu prelivenom crnim vinom. Da, to je zaista pravi hit na internetu.

 

 

Sve što  treba da uradite jeste da kuglu sladoleda od vanile prelijete crnim vinom po želji i uživate u ovom nesvakidašnjem ukusu.

Miriše na raskid, ali ukus deluje pobednički. Za sada verujemo nekolicini Tiktokera koji tvrde da je ova poslastica desert godine, sve dok nam lična degustacija potencijalno ne promeni mišljenje. Bilo kako bilo, uvek treba probati pa onda izneti svoj sud.

Da li biste vi degustirali ovu poslasticu?

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading