Objavila raskid? Pričala je da imaju odnose 4 puta dnevno, ali to izgleda nije bilo dovoljno da opstanu

Vesti 12.02.2024 16:50 1

Evo šta je napisala kraljica skandala na svom Instagramu, pa su svi odmah zaključili da ima problem u vezi.

larsa pipen

Profimedia

Čini se da je veza Larse Pipen i 17 godina mlađeg Markusa Džordana na vrlo klimavim nogama, a možda više i nisu zajedno. Bivša supruga NBA legende Skotija Pipena, 49-ogodišnja Larsa Pipen i sin Majkla Džordana, Markus Džordan (33), privukli su veliku pažnju kada se doznalo za njihovu vezu. Ali, izgleda da su u raju nastale nevolje. A možda su i raskinuli, sudeći po njenim objavama.

larsa pipen

Profimedia

 

Larsa i Markus prestali su da prate jedno drugo na društvenim mrežama, signalizirajući time da je njihova godinu i po duga veza pri kraju. Larsa je takođe na Instagram storiju objavila anketu o tome "da li treba vaši prijatelji da otprate vašeg bivšeg dečka?"

larsa pipen

Printscreen/Instagram

 

Markus je pak u nedelju osvanuo na društvenim mrežama na fotografiji sa slavnim ocem, koji je prošlog leta javno izrazio negodovanje zbog njegove veze. Larsa i Markus su prvi put viđeni zajedno u Majamiju na nečemu što je izgledalo kao dupli sastanak. Tada su izjavili da su samo prijatelji koji se druže s ljudima iz istih društvenih krugova. Kada se saznalo da su u vezi, ona se jednom prilikom hvalila da imaju intimne odnose četiri puta dnevno, što je razljutilo Majkla Džordana.

Larsa je bila 23 godine u braku sa Skotijem Pipenom i imaju četvoro dece. Razveli su se 2021. nakon tri godine razdvojenosti.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Koko
12.02.2024 16:53

Njemu treba ozbiljna pomoc.