Svaka sličnost je namerna? Blejk Lajvli iskopirala autfit zle nastavnice iz hit serije, jedno ipak nikada neće moći

Vesti 13.02.2024 12:02 0

Iako je njen autfit bio prelep, fanovima je odmah bio poznat, i to s razlogom...

Blejk

John Angelillo / UPI / Profimedia/Printscreen/YouTube/literallylebanese

Slavne najbolje drugarice, Tejlor Svift i Blejk Lajvli svojom blistavom pojavom su uveličale najveći američki sportski događaj- ,,Super Bowl". Sva pažnja je naravno bila na Sviftovoj, s obzirom da je došla da podrži svog dragog, Trevisa Kelsija. Fanovi jednostavno nisu mogli da skrenu pogled sa ,,It" para.

Sada, kada su se malo smirili, vide i neodoljivo šarmantnu glumicu Blejk Lajvli, poznatu po svojoj nezaboravnoj ulozi u seriji ,,Tračara". Blejk se na utakmici pojavila u crvenoj trenerci koja je proizvod Adidasove saradnje sa Balensijagom. Uz trenerku je nosila i belu majicu i zlatni nakit, dok je svoju bujnu kosu stilizovala u široke lokne.

Iako je njen autfit bio prelep, fanovima je odmah bio poznat, i to s razlogom. Već su ga videli u hit seriji ,,Gli" na zlobnoj nastavnici Sju Silvester koju je svojevremeno tumačila glumica Džejn Linč. Primetivši neverovatnu fizičku (nikako karakternu) sličnost, pohrlili su ka društvenim mmrežama kako bi je istakli. 

 

 

Poznati portal ,,Betches" se takođe nadovezao, postavivši slike Sju i Blejk jednu pored druge, uz opis: ,,Sju Silvester vikendima #SuperBowl".

Dok je Blejk mamila poglede svojom crvenom kombinacijom, njena najbolja drugarica Tejlor se odlučila za ,,blažu" varijantu, te je uparila crni korset sa crnim pantalonama zasečenim na butinama i ukrašenim sa srebrnim detaljima. Autfit je upotpunila jednostavnim nakitima i neizostavnim crvenim karminom i crnim ajlajnerom na očima. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading