Popularno piće pojačava vrhunac? Devojka probala pa izneverovala, TikTok uzavreo - a evo šta kaže ekspert!

Vesti 17.11.2023 22:02 0

,,To je bilo divlje"

devojka

Printscreen/TikTok/dr.karanr

Dr Karan Rajan, hirurg iz britanske Nacionalne zdravstvene službe i TikToker čiji je ime dr Raž, ističe potencijalnu vezu između ispijanja kafe i doživljavanja intenzivnih orgazama.

Rajan je izneo hipotezu dok je prošle nedelje odgovarao na dve TikTokerove tvrdnje o kofeinskom seksu.

„Upravo sam saznala da ako popijete kafu pre seksa, ona pojačava vaš orgazam za 50 odsto“, rekla je jedna žena. Druga je potom sebi sipala tri šolje espresa, piše Njujork Post.

 

@dr.karanr Coffee = better hanky panky @Julia Grandoni @Alexx ♬ original sound - Dr Karan Raj

 

„To je bilo divlje“, rekla je ona, nagoveštavajući da je kofein bio delotvoran.

Rajan je objasnio da u malim dozama kofein „ima uglavnom vazokonstriktorski efekat“ — sužava krvne sudove. Ali u većim dozama „ima vazodilatatorni efekat“, što znači da „proširuje krvne sudove i poboljšava protok krvi“.

Zatim je opisao kako protok krvi do genitalija utiče na orgazam i uzbuđenje.

„Što je vaša cirkulacija bolja, to je veći protok do vašeg erektilnog tkiva“, rekao je on. „Dakle, veća je verovatnoća da ćete dostići stanja uzbuđenja.“

Rajan je rekao da stimulativni efekti kofeina mogu povećati fokus, otkucaje srca i budnost, podstičući ljude da budu „aktivniji“.

kafa

Shutterstock

 

U svom videu na TikTok-u, koji je sakupio 2,1 milion pregleda, citirao je istraživanje na životinjama koje „sugeriše korelaciju između kofeina i seksa“.

On se poziva na studiju objavljenu 2005. godine u recenziranom časopisu Pharmacology Biochemistry & Behavior.

„Ženke pacova kojima je davan kofein češće su upražnjavale odnose“, rekao je on o studiji, dodajući: „Nema pravog istraživanja o tome da li se to može proširiti na genitalije ljudi.

Podsticao je ljude da sprovode svoja istraživanja.

„Izgleda kao prilično bezazlen eksperiment, tako da uradite sve što vam je potrebno da plutate svojim erogenim čamcem“, rekao je on.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs NajŽena vam gleda u šolju ☕ Pred vama su tri šoljice kafe. Vi intuitivno odaberite koja vas najviše privlači, pa da vidimo šta će se dešavati u kojoj grupici. Zapratite za part 2 #najžena #gledanjeusolju #fyp #foryou #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading