Godinama su bile najbolje drugarice: Kada su slučajno otkrile dugo čuvanu tajnu, za njih dve više ništa nije bilo isto

Vesti 08.11.2023 13:46 0

Tineti i Medison, koja sada ima 34 godine, prvi put su se srele 2013. u restoranu u Konektikatu gde su radile...

sestre

Printscreen/Youtube/Dr. Phil

Džulija Tineti je čekala 32 godine da bi zagrlila svog biološkog oca. Ovog oktobra se to konačno dogodilo.

Tineti, usvojena dok je bila beba, i koju je podigla samohrana majka, otkrila je prošle godine DNK testiranjem da je njena najbolja prijateljica Kasandra Medison zapravo njena sestra.

Ove godine, sestre su zajedno otputovale u Dominikansku Republiku kako bi Tineti upoznala svog biološkog oca i još devetoro braće i sestara. Odmah su dočekani od porodice, na aerodromu u majicama sa slikom njihovih lica. „Dobro došli u svoju porodicu“, pisalo je na majicama na španskom.

„Putovanje je promenilo život“, kaže Tineti za People.

Tineti i Medison, koja sada imaja 34 godine, prvi put su se srele 2013. u restoranu u Konektikatu gde su radile. Nakon što su saznale da su obe usvojene iz Dominikanske Republike, i čak su imali iste tetovaže zastave zemlje, brzo su se povezale.

Iako su se prethodno uverile da se njihovi dokumenti o usvajanju ne poklapaju, u januaru 2021. godine, Medison je ubedila Tineti da uradi DNK test. Tada su saznale da im je papirologija bila pogrešna i da su zapravo sestre.

 

 

Medison, koja je još davno uradila DNK test, povezujući se sa njihovom biološkom porodicom prvi put 2019. – nije mogla da dočeka da rezerviše putovanje kako bi ih lično upoznala.

„Odmah sam uskočila u avion“, kaže Medison.

Ali, njena sestra je imala tremu.

Odrastajući sa samohranom majkom, Tineti je oduvek želela oca, ali kada je saznala za svoju biološku porodicu, plašila se da ih sretne licem u lice. „Zabrinula sam se: „Da li će me voleti isto koliko i Kasandru? Hoće li me prihvatiti?' “ priseća se ona.

Dakle, oklevala je i odložila put. Prvo joj je bila potrebna vakcina protiv COVID-a, zatim pasoš.

Konačno, Madison je insistirala. Želela je da otputuje u Dominikansku Republiku u oktobru kako bi proslavila prvi rođendan svoje ćerke Kataline sa svojom proširenom porodicom.

„Katalina nikada nije trebalo da ima dedu“, kaže ona. "Moj usvojeni tata nije deo mog života, otac mog muža je preminuo, tako da ona nije imala dedu. Činjenica da ga sada ima i da je tako sjajan je apsolutno neverovatna."

sestre

Printscreen/Youtube/Dr. Phil

 

 

Tineti je takođe brinula i njena usvojiteljska porodica, koju nije htela da uznemiri. Međutim svi je podržali.

Niko nije bio uvređen, niko se nije osećao zapostavljenim, i svi su bili uzbuđeni“, kaže ona. Njena majka je čak i otišla sa njom na put.

Ali kada je avion sleteo, Tineti se uspaničila.

,,Ovo mi se vrzmalo po glavi:, 'Još nisam spremna. Nisam još spremna. Još nisam spremna'", priseća se ona. ,,Kasandra je bila mirna. U suštini je rekla: 'Ići ćemo kad god budeš spremna. Samo mi javi.' "

Kada je konačno bila spremna da izađe, čula je kako je njena biološka strana porodice počela da "navija".

„Razmišljala sam: „Bože, izgledaju baš kao ja“, priseća se ona. „Moj tata je bio ispred svih i samo mi je prišao i rekao mi, 'Moja ćerko.' I rasplakao se."

 

 

Ona je objavila video njihovog prvog zagrljaja na TikTok-u, koji je pregledan preko 70.000 puta. „Ovo je momenat“, napisala je ona uz emotivni snimak.

Tineti, koja je nedelju dana provela povezujući se sa svojom biološkom braćom i sestrama, kaže da jeosetila da je pronašla deo sebe za koji nije ni znala da nedostaje čim su se upoznali.

„Odrastala sam razmišljajući: 'Usvojila me je ova velika italijanska porodica.' I nisam se bunila, a onda kada sam ih upoznala, pomislila sam: 'Oh, ovo je deo koji mi je nedostajao', kaže ona. „Sada kada se osvrnem na to, pomislim: to mi je definitivno trebalo.' " 

 

@juliatinetti1 ‼️CHECK THIS OUT ‼️@cbsthismorning Thanks For Covering The Story! #viral #ArmaniMyWay #23andme #adoptionstory #sistersister ♬ original sound - Julia Tinetti

 

Sada kada su se vratili kući, Medison kaže da nastavlja da gleda video snimke svog biološkog oca
kako se povezuje se sa svojom decom i njenom ćerkom, njegovom prvom unukom.

Davne 1988. Adrijano Luna i njegova pokojna supruga, koji su imali finansijskih teškoća, doneli su odluku da daju Medison na usvajanje u nadi da će joj pružiti bolji život, rekao je za People. Manje od dve godine kasnije, par se ponovo odlučio na usvajanje kada su dobili još jednu ćerku.

„Moj tata je bio baš kao malo dete“, kaže Medison. "To je bio prvi put u 35 godina da su sva njegova deca bila na okupu."

Razgovarajući prošle godine o ponovnom povezivanju sa svojim biološkim ćerkama, Luna je rekla da ništa ne može da se poredi sa srećom koju sada oseća.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading