"On će voleti muziku celog života": Snimak rituala tate i bebe brzo je postao viralan i raznežio mreže, proverite i zašto!

Vesti 28.10.2023 20:47 0

Snimak se kasnije proširio internetom i prikupio 1,4 miliona sviđanja...

beba

Printscreen/Instagram/pubity

Uloga roditelja je izazov za mlade tate, pa se mnogi u početku teško snalaze u toj ulozi. Emocije koje ih preplavljuju kada vide dete, kao i odgovornost koje sa sobom nosi uloga oca mnoge plaši, pa se u prvim mesecima po dolasku bebe na svet drže pomalo distancirano dok se ne naviknu na situaciju. Drugi opet sa lakoćom prigrlle tu odgovornost i uživaju u novoj životnoj ulozi.

Brižljivih mladih očeva ima svuda među nama i to nema veze sa biološkim satom. Neko jednostavno ume sa decom i voli ih, i to se ne može sakriti. Jedan mladi tata oduševio je internet zajednicu kad se pojavio u snimku na kom se vidi kako svom tek rođenom sinu svira pesmu na gitari. Mama je otkrila svojim pratiocima kako svake večeri njen suprug sinu peva istu pesmu kako bi zaspao. Snimak se kasnije proširio internetom, a sada je podeljen na profilu FJerry, gde je prikupio 1,4 miliona sviđanja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

 

U snimku se vidi kako tata uživa izvodeći najlepše tonove pesme, dok tek rođena bebica leži na gitari spavajući i uživajući jednako kao i tata u njihovom ritualu. Dirljiva scena je oduševila tiktokere koji su rekli kako je divno kada otac i sin imaju vreme za sebe i da postoje ovakvi brižljivi mladi očevi, piše Srećna Republika.

- Tako slatko...

- Ovo je pobedilo na TikToku.... Nešto najlepše što sam ikada videla.

- On će voleti muziku celog života.

- "Neću odustati", je l' tako? Ludački neverovatan trenutak ovde. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading