ODVRATNO! Ovo mu zaista nije trebalo: Mladoženja obrukao i sebe i mladu, pričao UŽASE o budućoj ženi i to pred majkom

Vesti 23.05.2023 10:36 0

Mladoženja Majkl Lentini je dobio žestoku reakciju na svoje bračne zavete, i od svojih zvanica ali i od javnosti

ODVRATNO! Ovo mu zaista nije trebalo: Mladoženja obrukao i sebe i mladu, pričao UŽASE o budućoj ženi i to pred majkom

Printscreen/TikTok

 

Mladoženja Majkl Lentini izazvao je žestoku reakciju svojih zvanica i javnosti svojim bračnim zavetima. Niko nije očekivao da će se otvoreno govoriti o svom seksualnom životu s mladom dok su oboje stajali ispred njegove majke koja je vodila ceremoniju venčanja.

Fotograf venčanja Džonatan Pažake nije mogao da odoli otkrivanju cele scene na TikToku.

- Kad mi je mladoženja ovo rekao malo pre venčanja, znao sam da će nešto poći po zlu - izjavio je Pažake. Naime, dok ga je Džonatan pitao:

- Želiš li nešto reći svojoj budućoj nevesti? - mladoženja Majkl je odgovorio: "Nadam se da ćemo imati puno seksa.

 

 

Kasnije, dok je stajao na čelu oltara sa svojom suprugom Destni, mladoženja je počeo da čita svoje zavete i rekao:

- Samo su dve stvari potrebne da bih bio srećan: da mi je stomak pun, a jaja prazna. Iako si neverovatna u pola toga, stvarno ti moramo dati nekoliko lekcija o kuvanju.

- Čak i kad mi stomak nije pun, ne postoji niko koga bih mogao više voleti u ovom životu, osim ako stvarno ne dobijem priliku da upoznam Margo Robi. Od početka su mi uvek govorili: ‘Život postaje još bolji kada deca zaspe, a ti mi kažeš da dođem u spavaću sobu - nastavio je on.

Nakon toga je opisao neke eksplicitne scene koje se odvijaju iza zatvorenih vrata, pre nego što je dodao: "P.S. Budući da si tako dobra u donošenju odluka, poput ove da se udaš za mene, možeš odabrati hoćeš li večeras završiti kao tostirana štrudla ili Tvinki".

- Majkl! S obzirom na to da sam ja njegova mama, s njim ću se pozabaviti kasnije... Biće kažnjen, u svakom slučaju - uzviknula je njegova majka na snimku.

Mnogi su bili šokirani ovim videom i izrazili su svoje mišljenje o ovim neobičnim zavetima u komentarima.

- Ovo je bilo tako bez poštovanja reći na dan venčanja, pred prijateljima i porodicom.

- Ja bih ga odmah napustila", pisao je jedan komentar.

- Neee, ovo je velika crvena zastava!

- Odvratno, ovo mu stvarno nije trebalo - stajalo je u komentarima.

Drugi su bili šokirani što je sve to rekao pred sopstvenom majkom. Jedna osoba je komentarisala: "To je rekao pred celom porodicom?!", dok je treći dodao: "Smešno je, shvatam, ali venčani zaveti?! Pred tvojom majkom?!".

Unatoč reakciji, čini se da su mladoj Destni Majklovi zaveti bili jako humoristični i da nije imala ništa protiv njih, što je potvrdila i svojim komentarom ispod videa. "Ja sam mlada i ovo nije 'crvena zastava'. Zajedno smo već 10 godina i odlučili smo da se venčamo neposredno pre naše 10. godišnjice", napisala je.

Komentari (0)
Loading