Mladožena napravio POMETNJU na svadbi: Pokazao šta drži u ruci, gosti se ZABRINULI za mladu

Vesti 21.05.2023 10:46 0

Jedni su bili zaprepašćeni mladoženjinim ponašanjem, drugima je to bilo simpatično

Mladožena napravio POMETNJU na svadbi: Pokazao šta drži u ruci, gosti se ZABRINULI za mladu

Printscreen/TikTok

Jedna obična svadba pretvorila se u nešto sasvim neobično kada je mladoženja odlučio da pokaže svatovima svoju "tajnu". Snimak tog trenutka, koji je zabeležio Majk Resendez, brzo se proširio društvenim mrežama, privlačeći pažnju više od 20 miliona ljudi koji su bili oduševljeni ili zaprepašćeni mladoženjinim ponašanjem.

Na snimku se jasno vidi kako mladoženja, neposredno pre same ceremonije venčanja, stoji ispred oltara sa mobilnim telefonom u ruci. U trenutku kada je kleknuo pored svoje buduće supruge, okrenuo je telefon ka svatovima, a na ekranu je stajalo jednostavno, ali efektno: "Upomoć."

Reakcije na ovu neočekivanu šalu bile su podeljene. Neki su se smejali i uživali u momentu neposredne predaje venčanih zaveta, smatrajući da je mladoženja uneo dozu humora u svečanost. Međutim, drugi su osudili ovaj potez, tvrdeći da je bio suviše neprikladan za takav trenutak.

"Mogu razumeti da je želeo da se našali, ali ovo jednostavno nije bilo mesto ni vreme za to. Kao njegova partnerka, bila bih veoma razočarana", rekla je jedna osoba koja je videla snimak. "Da je meni uradio nešto slično, slomio bi mi srce."

Naravno, nije poznato kako je mlada reagovala na ovu šalu, a najbolje bi bilo da je bila upućena u mladoženjin plan i da je šala bila namenjena samo gostima. U suprotnom, moguće je da je ovo izazvalo neprijatnost i moguće nesporazume između njih dvoje.

Jedno je sigurno - ova neobična svadba ostala je u sećanju svima koji su prisustvovali ili videli snimak. Bez obzira na različita mišljenja o mladoženjinom postupku, jedno je sigurno: njegova šala definitivno nije prošla neprimećeno.

Komentari (0)
Loading