"Dečko me je prevario sa drugim MUŠKARCEM": "Sve vreme sam imala osećaj da nešto nije u redu"

Vesti 12.05.2023 15:30 0

Volrih Mej je, kaže, već na početku veze osetila da joj je partner neveran, a nakon što je on to sam priznao, 23-godišnjakinja je podelila svoju priču na TikToku.

"Dečko me je prevario sa drugim MUŠKARCEM": "Sve vreme sam imala osećaj da nešto nije u redu"

Shutterstock

„Moja prva reakcija kada sam saznala da me vara bila je olakšanje jer sam uvek osećala da nešto krije“, rekla je ona, a na kraju je, dodaje, dobila i dokaz da nije „luda“. Prvo ga je, kaže Mej, otvoreno pitala da li ju je prevario, na šta je on odgovorio 'ne', ali joj je nekoliko sati kasnije poslao dugačku poruku u kojoj je sve priznao.

"Prevario me je na samom početku, a njegovo objašnjenje je da je bio pijan", kaže ona i dodaje da ju je dečko prevario sa muškarcem. Takođe, tada mi je rekao da se smatra biseksualnim, što mi nije bio problem jer se tako izjašnjavam i bila sam u vezama sa dečacima i devojkama“, kaže ona, ali dodaje da se on odmah osećao ugodno da bi progovorio o svojoj 'avanturi'.

"Kada je konačno napisao u poruci, zahvalila sam mu se što je konačno bio iskren prema meni", rekla je Mej, koja je u početku odlučila da ignoriše njegovo neverstvo i ostane u vezi sa njim, ali su na kraju zajedno odlučili da je vreme za raskid. „Očigledno je osećao da je napravio grešku i želeo je da je ispravi, pa sam pretpostavila da je varanje držao u tajnosti, ali kada sam sve ispričala porodici, svi su komentarisali u stilu da su  znali“, rekla je ona.

Dodaje da joj nije žao što mu je na početku oprostila, već što nije slušala svoj instinkt, nego njega. „Sada mi je, još teže nego ranije, teško je započeti vezu sa nekim novim jer su njegove reči bile veoma iskrene i nevine, a postupci potpuno drugačiji. „Mislila sam da je veza sa njim najbolja veza u kojoj sam ikada bila, i zato više nikome ne verujem, ali radim na tome.

Ipak, i pored svega toga, kaže da nema ništa protiv bivšeg i na vreme koje je provela sa njim gleda u potpuno pozitivnom svetlu. „To baš i nije važno, a u biseksualnim vezama prevara je uglavnom prevara, bez obzira na pol“, prenosi Dejli star.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading