Auto joj se zaglavio u gustoj ŠUMI, daleko od grada i bez dometa: Preživela je PET dana u divljini zahvaljujući FLAŠI VINA

Vesti 10.05.2023 16:40 0

48-godišnja Australijanka vozila je svoj automobil kada se iznenada njeno vozilo zaglavilo u šumskom blatu

Auto joj se zaglavio u gustoj ŠUMI, daleko od grada i bez dometa: Preživela je PET dana u divljini zahvaljujući FLAŠI VINA

Printscreen/Twitter

U šumi nije bilo signala, pa nije mogla da pozove pomoć. Bila je zaglavljena u divljini pet dana. Uspela je da preživi, iako je u automobilu imala samo flašu vina, cigaretu i nekoliko grickalica.

Lilijan iz Melburna otišla je na solo putovanje do brane Dartmouth. Izgubila se u gustoj šumi . Kada je pokušala da se okrene, točkovi njenog automobila zaglavili su se u blatu. Nije mogla ništa drugo nego da čeka pomoć.

Žena u divljini provela je pet dana bez vode, bez hrane i bez dometa. Boca vina pomogla joj je da preživi teško vreme koje je Australijanka željno pila, uprkos tome što ne pije alkohol svakodnevno.

Sa sobom je imala i jednu cigaretu i grickalice. Konačno, spasilački helikopter je pronašao 48-godišnjaka u šumi, 60 km od najbližeg grada.

Nestala Australijanka grejala se ćebetom koji je pronašla u automobilu.

 

 

Četvrtog dana u divljini, Lilijan je bila uverena da se iz ove „avanture“ neće izvući nepovređena, pa je napisala dramatično pismo svojoj porodici. Zamolila je svoje najmilije da ne plaču za njom i podsetila je da ih mnogo voli.

Nestala žena uspela je da sama preživi teška vremena, uprkos tome što je imala psihički lom. Htela je da odustane neposredno pre nego što je stigla pomoć.

Kako je saopštila lokalna policija, 48-godišnjakinja zbog zdravstvenih problema nije mogla da napusti automobil da potraži pomoć. Nakon što je spasena, odvezena je u bolnicu na preglede.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading