Zatekla je SVEKRVU u njihovoj spavaćoj sobi: Frapirala se kada je videla ŠTA RADI pod izgovorom da želi da spasi porodicu

Vesti 09.05.2023 12:30 0

Jedna nestrpljiva majka očigledno nije shvatila poentu, pa je odlučila da stvar uzme u svoje ruke kada je čula da njen sin i njegova žena ne žele da imaju decu

svekrva

Shutterstock

 

Izbor da li ćete ili nećete imati decu treba da bude samo vaša odluka. Nažalost, neki roditelji to ne razumeju i smatraju da imaju pravo da se mešaju u tu odluku. To se dogodilo i jednom mladom paru čija je priča postala viralna na "Redditu". Iako su oboje u kasnim 20-im i odlučili su da ne žele imati decu, njihova svekrva nije bila zadovoljna time. Nazvala ih je sebičnima, a potom je pokušala da preuzme stvari u svoje ruke.

Jednog dana, svekrva je ponudila svom sinu i snaji da im skuva večeru, a zatim poslala sina u prodavnicu da kupi sastojke. Kada se snaja vratila sa posla, pronašla je svekrvu u njihovoj spavaćoj sobi kako buši kondome koji su stajali u noćnom stočiću. Svekrva je rekla da samo pokušava da "spasi porodicu", a potom je izjurila iz kuće pre nego što je snaja stigla išta da kaže.

- Počela je da mrmlja nešto u smislu da samo pokušava da spasi porodicu, a onda je izjurila iz kuće pre nego što sam uopšte stigla išta da kažem - napisala je zgrožena snaja.

Kada se njen suprug vratio kući, sve mu je ispričala, a on je, kako kaže, bio prestravljen potezom svoje majke. Da stvar bude gora, par je shvatio da je svekrva i ranije dolazila u njihovu kuću, pa su se uplašili da je i tada petljala po njihovoj kontracepciji.

Čitaoci su prepoznali ozbiljnost situacije i savetovali mladom paru da slučaj prijavi policiji. Neki su joj rekli da prekine svaki kontakt sa svekrvom jer je njen čin velika uvreda. Predložili su da prekontrolišu sve ostale kondome i naprave test na trudnoću za slučaj da je šteta već učinjena.

I naravno, žena je ubrzo saznala da je trudna, o čemu je izvestila “reditovce” i priznala da nema pojma šta da uradi. “Od nervoze nisam spavala četiri dana. Žao mi je što vas nisam ranije obavestila, ali bila sam u prilično lošem stanju”, napisala je.

 

Komentari (0)
Loading