16:16 Porodica Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
16:06 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:26 Porodica "Moja svekrva je došla iz pakla": Ana je otkrila kroz kakve je muke prolazila i detalji su sve gori i gori
12:13 Porodica Pozvala sam na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je usledio je horor gori od onoga u filmovima
14:36 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
14:10 Porodica "Svekrva me stalno teroriše predskazanjima i sujeverjem - Šta da radim?": Sveštenik Andrej objašnjava kako reagovati u ovim situacijama
19:50 Ispovesti Odrekla se snaje preko novina: Žena iz Niša sročila tekst, a od svake reči se diže kosa na glavi
17:21 Porodica Mama iz Niša očajna: "Svekrva me je napala zbog imena koje želim da dam ćerki, kaže da je uvredljivo i ružno"
13:55 Ispovesti Svekrva joj je greškom poslala uvredljivu glasovnu poruku: Svu gadost o snaji je prenela u njoj da je devojka ostala nema od šoka
11:51 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
18:56 Ispovesti Mladoženjina majka napravila scenu na svadbi: Izašla na plesni podijum, pa uradila nešto toliko nečuveno da su svi zinuli od šoka
12:46 Dom i saveti Tajna zdrave krvi konačno otkrivena: Evo šta treba da piješ za brzo dizanje hemoglobina
12:40 Porodica Makron "popio" šamar, svet se smeje – a Vedrana Rudan pita: Gde ste sad borkinje protiv nasilja? Licemerke šta se desilo...
12:19 Horoskop Haos, besparica i otkazi, narednih 6 meseci biće najteži period za njih: 3 znaka Zodijaka biće na udaru, uopšte im neće biti lako
11:55 Dom i saveti Veruje se da ova 3 predmeta privlače bedu: Izbacite ih iz kuće ako želite da imate više para
11:30 Dom i saveti Neće vam trebati botoks: Dodajte samo 1 sastojak u kafu i gledajte kako se vaša koža menja
11:17 Poznati Bivši muž najpoznatije ljubavnice na svetu je brutalan frajer: Oženio je 20 godina mlađu glumicu koja pored njega živi kao kraljica!