Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: svekrva
Foto: Shutterstock
ŽIVOTNE PRIČE
Svekrva joj spalila venčanicu, dan pred venčanje: Nije pokazala da se kaje, a onda je od sina dobila lekciju koju neće zaboraviti
13.02.2026. 17:03
|
0
Foto: Shutterstock | Šaterstok
Svekrva iz pakla!
"Tetki zlato, mojoj mami friteza": Prava porodična nepravda otkrivena pred smrt!
07.02.2026. 12:44
|
0
Foto: Freepik/Ilustracija
VREDNICA
Jelena svekrvi izglancala kuću od poda do plafona: Jedni je dižu u nebesa, drugi je pljuju bez milosti, šta vi kažete
02.02.2026. 19:29
|
0
Foto: Profimedia | Foto: Pixabay
NEPRIJATNO
Svekrva pobesnela zbog ručka koji sam joj skuvala: Došla je na babine, a otišla besna kao ris, ne želi više da me vidi
02.02.2026. 16:03
|
0
Foto: Profimedia | Profimedia
Tenzije zapisane i u zvezdama!
Suđeno im je da budu suparnice! Evo šta zvezde kažu o Nikoli Pelc i Viktoriji Bekam
30.01.2026. 21:48
|
0
shutterstock
SKANDAL U PORODICI
Svaki put posle ručka kod svekrve dobijala bolove u stomaku! Kad je zamenila tanjir sa mužem, usledio je ŠOK koji je rasturio brak!
29.01.2026. 15:20
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
SLOM U PORODICI
Ignorisala upozorenja i zarazila bebu: Svekrva poljubila dete i napravila pakao, "izgubila je pravo da ga ikad vidi"
20.01.2026. 09:14
|
1
FREEPIK
Ispovest
Maja je ostavila dete kod svekrve na sedam dana: Treće večeri zazvonio je telefon...
13.01.2026. 14:51
|
0
Porodični odnosi
Svekrva joj je na venčanju priredila neprijatno iznenađenje: „Zet mi je rekao da se naviknem“
10.01.2026. 08:50
|
0
shutterstock
ŠOK U PORODICI
Svekrva ostavila snahu bez reči nakon što se sin požalio da je nezahvalna: „Izvukla je sve iz njega“
07.01.2026. 10:58
|
0
BAŠ JE PRETERALA!
Svekrva je došla da mi sredi kuću posle praznika: Na zid dnevne sobe okačila je jezivu fotografiju, pogledajte koliko je zla!
02.01.2026. 13:36
|
0
Shutterstock
"Dolaziću kad hoću da vidim MOJE dete!“: Jeziva izjava svekrve uznemirila trudnicu, rečenica koju je izgovorila ledi krv u žilama
28.11.2025. 09:24
|
0
Svekrva je bez trunke stida uradila ovo svojoj unuci: "Očajna sam, samo što sam se porodila, sačekao me ovaj horor!"
28.10.2025. 21:10
|
0
Svekrva pobesnela zbog ručka koji sam joj skuvala: Došla je na babine, a otišla besna kao ris, ne razgovara više sa mnom
09.10.2025. 08:21
|
3
Da li ja preterujem? Sa svekrvom ne mogu ni minut da izdržim, a sad ćemo biti pod istim krovom mesec dana, ali to nije ono najcrnje!
08.10.2025. 11:05
|
0
"Izgorela sam na suncu, a svekrvin trik me spasio za pola sata": Fora je u jednom proizvodu koji svi imamo kod kuće, a nije kiselo mleko
04.09.2025. 09:17
|
0
Šta će vaše dete naslediti od svekrve? Dečaci liče na bake zbog ovoga, a evo šta sve devojčice pokupe
31.08.2025. 20:59
|
0
Istina koju snaje ne žele da čuju: Evo šta će ćerka naslediti od vaše svekrve, genetika ne laže
20.08.2025. 11:35
|
0
"Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
03.08.2025. 14:48
|
0
Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
01.08.2025. 14:46
|
1
1
2
...
Najnovije
Najčitanije
22min
Četiri horoskopska znaka, u ponedeljak 6. aprila ulaze u period sreće: Osetićete pojačene emocije, ludačku energiju, smeši vam se najlepši dan u godini
1H
Kupus se ne odvija, smesa se savršeno sjedini: Kako da se posne sarme ne raspadnu, 1 trik je ključan
1H
Ne trčite za njima, ostavite ih na miru! Evo gde roditelji najčešće greše kod odgajanja dece, ovo je jako važno za njihovu samostalnost
1H
Izgled uopšte nije bitan, bitne su neke druge stvari: Evo kakvi muškarci najviše privlače žene?
2H
Neko kaže da su toliko ružne, da nisu ni za pijacu, a one hit leta 2026. godine: Ove torbe su zaludele Beograđanke, već ih šetaju po Knezu
1D
Samo ovo dodajte paprikama i rađaće kao nikad: Jeftin trik koji daje ogroman rod
1D
Zaboravite veštačke boje: Kafa pravi najlepša vaskršnja jaja ikada
1D
Sunce u Ovnu do 19. aprila donosi životnu šansu: Ova 3 znaka kreću u nove pobede
1D
Dnevni horoskop za nedelju, 5. april: Jarčevi da se opuste, Lavovi će da zablistaju
1D
Spojite dlanove odmah: Ako vam se linije poklapaju, prati vas retko prokletstvo, a evo šta znači ako je jedna viša
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
09:53
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Printscreen/Youtube/Ashe
Radost
Četiri horoskopska znaka, u ponedeljak 6. aprila ulaze u period sreće: Osetićete pojačene emocije, ludačku energiju, smeši vam se najlepši dan u godini
22:00
|
0
Printscreen/Youtube
Kuhinja
Kupus se ne odvija, smesa se savršeno sjedini: Kako da se posne sarme ne raspadnu, 1 trik je ključan
21:03
|
0
Shutterstock
Navike
Ne trčite za njima, ostavite ih na miru! Evo gde roditelji najčešće greše kod odgajanja dece, ovo je jako važno za njihovu samostalnost
20:58
|
0
Printscreen/Youtube/Apple TV
Zanimljivo
Izgled uopšte nije bitan, bitne su neke druge stvari: Evo kakvi muškarci najviše privlače žene?
20:30
|
0
Shutterstock/Juanma66
Trendovi
Neko kaže da su toliko ružne, da nisu ni za pijacu, a one hit leta 2026. godine: Ove torbe su zaludele Beograđanke, već ih šetaju po Knezu
19:57
|
0
Printscreen/Youtube/Belinda
Astro prognoza
Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. april: Strelčevi, vreme je da uplatite neko putovanje, Ovnove očekuje lud dan
19:26
|
0
Vidi sve
Svekrva joj spalila venčanicu, dan pred venčanje: Nije pokazala da se kaje, a onda je od sina dobila lekciju koju neće zaboraviti