Ne može bizarnije od OVOGA: Prvo se udala za LUTKU, sad tvrdi da čekaju drugo dete

Vesti 15.04.2023 15:00 0

Žena koja je stigla na sve naslovne strane nakon što je objavila da se udala za krpenu lutku, sad tvrdi da čekaju drugo dete

Ne može bizarnije od OVOGA: Prvo se udala za LUTKU, sad tvrdi da čekaju drugo dete

Printscreen/Youtube

Meirivone Roha Moraes (37) uzbuđeno je objavila na TikTok-u da par čeka još jedno dete. Ona je objavila video koji pokazuje pozitivan test na trudnoću. Snimak je prikupio više od 369.000 pregleda, a par koji ima sina kaže da su veoma srećni i da se ovog puta nadaju devojčici, piše Indi100.

@meirivoneemarcelo Estou grávida @Marcelo Miguel @meirivone e marcelo♡ ♬ som original - Meirivone Rocha

„Veoma sam srećna jer sam ponovo trudna sa Marselom“, rekla je Meirivone za NeedToKnow.co.uk. „Ovaj put ćemo imati devojčicu. Marselo je stalno pitao kada ćemo imati još jednu bebu, a ja sam rekla jednog dana. Nekoliko puta sam bio bolesna, pa sam radila testove, ali su bili negativni. Međutim, nedavno sam kupila test u lokalnoj apoteci i bio je pozitivan! Tako smo srećni. Voleli bismo da imamo malu princezu. Već imamo dečaka, ali ako se ispostavi da je beba dečak, volećemo ga isto tako.”

Beba će spasiti njihov brak

Budući da su imali probleme u vezi u prošlosti, par se nada da će još jedno dete ojačati njihovu vezu.

“Otkako sam saznala da me prevario, jako smo udaljeni. Još uvek živimo u istoj kući, ali to nije isto. Ali sada, zbog bebe, stvari su drugačije. Vjerujem da će ovo poboljšati naš odnos. Ova nova beba će spasiti naš brak”, rekla je.


„Čestitam, zaslužila si“, „Ovaj Marsel je pravi momak“, „Želim ovakvu vezu“, bili su neki od komentara podrške, dok su drugi bili veoma zbunjeni.

"Ostao sam bez reči", "Treba joj pomoć", "To nije normalno", "Bio sam oduševljen njenom reakcijom, sve dok se nisam setio da je supruga lutka", zaključili su.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading