Oskudno obučena čistačica: Za sat vremena zaradi preko 30.000 dinara, a dobije i NAPOJNICU

Vesti 14.03.2023 22:30 0

Semi sa Floride čisti stanove i kuće u toplesu i zarađuje oko 2000 evra dnevno, plus velike napojnice.

Oskudno obučena čistačica: Za sat vremena zaradi preko 30.000 dinara, a dobije i NAPOJNICU

Printscreen/TikTok

Njena usluga čišćenja po satu košta 300 evra, a sada podstiče druge da se okušaju u unosnoj karijeri.

Povrh ove pozamašne naknade koju polugola zarađuje za čišćenje, 22-godišnjakinja ističe da prima veoma izdašne napojnice.

Čistačica u toplesu progovorila je o svojoj unosnoj karijeri na društvenim mrežama, brzo je privukla pažnju pre nego što je njen nalog navodno suspendovan.

- Mnogi od vas žele da znaju koliko zarađujem dnevno kao čistač u toplesu. Danas sam očistila pet kuća, a sat naplaćujem 300 evra - rekla je Sami obraćajući se pratiocima.


- Dakle, prva kuća 300 evra po satu i dali su mi 140 evra napojnice - otkriva ona.

Dobro plaćena domaćica je rekla i da ne očekuje napojnice, ali većina njenih klijenata ih ipak ostavlja. Uz satnicu od 300 evra, druga kuća joj je dala 120 evra napojnice, treća kuća 150, a četvrta kuća 110. Ali njen najveći napojnica dana dolazila je iz poslednje kuće.



- Dali su mi veoma izdašnu napojnicu od 200 evra, veoma lepo. Bila je to velika kuća i pomalo prljava – dodaje ona. Sveukupno, Sammi na ovaj način zarađuje do 2.230 evra po radnom danu. Ali čistačica u toplesu ne može da zadrži svu zaradu jer, kaže, odvaja pozamašan deo za obezbeđenje kako bi bila bezbedna dok radi.

- Imam čoveka iz osiguranja koji sedi u autu napolju i čeka me u slučaju da se nešto desi i da dobije 35 odsto od moje zarade - objasnila je ona. To znači da njen momak iz osiguranja dobija oko 780 evra njene dnevne zarade, ali Sami je rekla da je zaokružila na 800 evra jer je on neverovatan, prenosi Dejli star.

- Gde mogu da se registrujem? Želim ovo da uradim - pitali su pratioci.

- Radiću to sa vama i možemo da naplatimo duplo - ponudili su joj neki saradnju.

Ipak, mnoge je više zanimao posao obezbeđenja. - Kako dobiti posao čuvara? Vozite opuštene devojke, slušajte radio i dobro se osećate brinući o nekome - komentarisali su.

- Seo je u auto i zaradio 800 evra. Uradio je dobar posao – dodali su.
 

Komentari (0)
Loading