"Spavala sam sa TROJICOM u isto vreme i ZATRUDNELA": Nataša je svima rekla da su OČEVI, a onda joj je jedna stavka PROMENILA život

Vesti 18.01.2023 22:00 1

Ispovest Nataše koja je spavala sa tri muškarca pa ostala trudna šokirala je javnost

"Spavala sam sa TROJICOM u isto vreme i ZATRUDNELA": Nataša je svima rekla da su OČEVI, a onda joj je jedna stavka PROMENILA život

Shutterstock

Ispovest Škotlađanke Nataše Mekmanus koju je podelila na portalu Quora.com šokirala je javnost, a svojim iskustvom pokazala je da je bila veoma nepromišljena zbog čega je naučila veliku lekciju.

Naime, kako je bila atraktivna i poželjna, upustila se u avanturu koja je za mnoge nedopustiva. U periodu od dva meseca, ona je imala intimne odnose sa tri muškarca u isto vreme.

- Nije mi smetalo da spavam sa svom trojicom u isto vreme, ne bukvalno kao u grupnom s*ksu. Niko od njih nije znao da imam još dvojicu, pa sam uživala. Ne znam zašto, ali to me je palilo, da imam nekoliko momaka odjednom. Imala sam samo 18 godina. Ni sama ne znam kako nisu provalili šta radim. Ipak, u jednom momentu sam zatrudnela a da blage veze nisam imala ko je od njih otac. Probala sam da ih zadržim govoreći svakom ponaosob da je on otac deteta. Prvi je pobegao brzinom svetlosti, dok me je drugi napao kad sam ga lagala da pijem anti-bebi pilule. Kako u to vreme nisam radila, sama nisam mogla da podižem dete - napisala je Nataša, prenosi Objektiv.

Dodala je da je najviše nade polagala u trećeg momka koji je dolazio iz dobrostojeće porodice i koji joj je uvek govorio da bi voleo da se ostvari u ulozi oca.

- Kada sam mu rekla da sam trudna, prvo me je pitao da li je samo on u to vreme spavao sa mnom. Pravila sam se da sam ljuta što me to pita, a u sebi sam crvenela. A onda mi je rekao da mu se nikada nije dogodilo u životu da dođe do orgazma u v*gini devojke, tako da je kategorički odbio da se poveže sa pričom. Tako sam ostala sama. Dotakla sam dno. Svi prijatelji koji su me obožavali što sam ‘kul’ devojka iznenada su nestali. Morala sam da abortiram jer nisam mogla bez novca, posla i stana da odgajam dete, a i roditelji nisu želeli da mi pomognu znajući kakav sam život vodila. Danas se kajem zbog odluke, ali bila sam premlada. Uglavnom, pomoglo mi je što sam dotakla dno i što sam se iz realne životne nevolje izdigla i upoznala svu pravu bol. Recimo da sam u roku od nekoliko dana sazrela za ceo život - konstatovala je Nataša koja je vremenom promenila način života i danas radi u jednoj maloj firmi u Edinburgu i srećno je udata.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Maki
19.01.2023 01:19

Ovako ih je svu trojicu istestirala o istom trošku. Isto bi joj bilo i da je bila samo s jednim od njih. Ni jedan ne valja.