Ovako se obukla i krenula u školu po decu: Muž kad je video rekao joj je da odmah mora da se presvuče

Vesti 12.01.2023 14:30 1

Mlada mama iz Amerike morala je da se presvuće na insistiranje supruga, a mnogi su je kritikovali jer ga je poslušala

Ovako se obukla i krenula u školu po decu: Muž kad je video rekao joj je da odmah mora da se presvuče

Printscreen/TikTok

Moj muž je rekao da mi je odeća bila „neprikladna“ kada sam pokupila dete iz škole, ali drugi kažu da nije trebalo da se presvlačim, požalila se mama.

Mama je na društvenim medijima zabeležila iskustvo sa suprugom koji je, kad je video što je odenula, naveo da promjeni odeću.


Žena iz Amerike objavljuje sadržaj koji se odnosi na život njene četveročlane porodice. U videu, Elejn govori kako je njenu originalnu odeću smatrao previše neprikladnom za odlazak po dete u školu. Na kraju se presvukla, međutim gledatelji imaju različita mišljenja o tome je li to bila dobra ideja ili nije. Plavokosa mama je prvo na sebi imala dvodelni crveni komplet u kojem se nazire njezin zategnuti trbuh i vide se tetovaže na rukama.

- Htela sam da pokupim dete iz škole, a muž mi je rekao da ovako obučena ne mogu ići tamo- govori mama. Ubrzo je obukla crnu haljinu.
Komentari (1)
Loading
Anja
12.01.2023 23:26

Tako sličnoj osobi u mojim mestu je zabranjeno dolaženje u školu zbog neadekvatnog oblačenja,direktor lično istupio i saopštio majci odluku a predhodno je više puta opominjana od nastavnika da nemože se pred decom tako nemoralno šetati a inače puna tetovaža i pirsinga,radila grudi,usta,ma užas,al pametan direktor pa joj zabranio.A toj nije ona pošla u disko,ej bre ti si vajna majka ako znaju današnje majke šta to znači nemožeš takva ušetati u školu,nisi pošla na plažu.