I muškarci umeju da se žale na ŽENE: "Izašli smo na nekoliko sastanaka i već mi je tražila novac za ŠMINKU, ne znam da li je to normalno"

Vesti 22.12.2022 13:20 0

Iako je njoj to bilo potpuno normalno, muškarac je bio zaprepašćen nakon što mu je tražila novac za šminku

muškarac

Shutterstock

Anonimni muškarac je podelio svoje loše iskustvo sa devojkom sa kojom je kratko izlazio, a njegova objava je izazvala veliku pažnju i ljudi se ponovo pitaju kako nekima uopšte padnu na pamet ovako grubi postupci.

Napisao je da su se videli samo pet puta, a onda ga je pitala da li može da ode sa njom u popularnu prodavnicu šminke i kozmetike Sefora. On je pristao, misleći da ona samo želi njegovo društvo i neki savet, ali se prevario.


"Malo je preterano tražiti od nekoga koga tek upoznajete da plati za tako nešto. Platio sam za svaki izlazak do sada i stvari idu prilično dobro. Ona ne radi, ona je student, ali opet ...“ napisao je i pitao kako se uopšte nositi sa ovom situacijom. Iako devojka sada može da izgleda sjajno, mnogi su ga upozoravali da će njena očekivanja u budućnosti biti samo veća, čim je uopšte tražila ovako nešto. "Znam nekoga poput nje, samo će vam biti gore. Prestanite odmah", napisala je jedna osoba. Drugi su ga pitali da li želi partnerku koja ga poštuje ili samo nekoga ko bi bio „bankomat dok ne nađe nekoga ko može da obezbedi još više, finansijski“. Nakon nekoliko dana autor posta je kontaktirao korisnike i objasnio kako je postupio. Devojci je rekao da mu nije prijatno da joj daje toliki novac jer se praktično još ne poznaju, a ona ga je samo blokirala. Spasio si se“, napisao mu je neko.
 
Komentari (0)
Loading