Udajem se, ali ne želim ponovo da pravim GREŠKE: Pitala sam BIVŠE šta sam LOŠE radila i evo šta su mi odgovorili

Vesti 09.11.2022 22:00 0

Ona danas ima 33 ggodine i spremna je za brak, a li definitivno ne želi da ponovi greške iz prošlosti

Udajem se, ali ne želim ponovo da pravim GREŠKE: Pitala sam BIVŠE šta sam LOŠE radila i evo šta su mi odgovorili

Printscreen/Instagram

Ona sBritanka Ejmi Nik, radijska voditeljka i autorka, udaje se i ne želi da ponovi greške iz prošlosti, pa je pitala sve svoje bivše gde je pogrešila, jer se nada da će ostariti uz sadašnjeg partnera.

Ali prema najnovijim statistikama, biti vezan za jednu osobu do kraja života za nju izgleda kao pusta želja. Nebrojeno puta se zapitala šta je tajna duge i srećne zajedničkog života, i što je još važnije, da li će ikada uspeti, jer sve dok prošle godine nije upoznala svog verenika Džonatana (42), engleskog muzičara, njen ljubavni život je bio u rasulu.

Nikada nije u potpunosti razumela zašto joj je svaka veza pošla po zlu. - Sada imam 33 godine i spremna sam za brak, ali želim da ne ponavljam greške iz prošlosti. Dakle, koji je bolji način da saznam šta je pošlo po zlu nego da pronađem pet mojih bivših i pitam ih. Očekivala sam neke istine koje ću teško progutati, ali ako one osiguraju da moj brak potraje, isplatiće se - kaže Ejmi.

Previše je tražila pažnju


Prvi put je stupila u kontakt sa Benom, dečkom sa kojim je izgubila nevinost kada je imala 16 godina. - Uprkos nekoliko finih bora oko ivica očiju, i dalje je zgodan baš onakav, kakvog ga se sećam. Pitala sam da li sam ja izazvala raskid i brzo mi je postalo jasno da jesam – kaže ona. - Uznemirila si me, napala si me i uvek mi je bilo žao kako su se stvari završile - rekao joj je Ben, kojeg je to zaista povredilo. Ali nije znala da ga je povredila. - Samo sam želela njegovu pažnju i mora da sam je tražila na glupe načine. Tokom naših osam meseci koje smo prpoveli zajedno, nikada se nisam osećala dovoljno dobro niti sam verovala da me voli, pa sam smislila niz detinjastih trikova da ga zainteresujem. Kada nije mogao da organizuje odmor, umesto njega sam pozvala zajedničkog prijatelja. Bio je to pevač iz njegovog benda, ni manje ni više. Taj tinejdžerski pokušaj da ga provociram je upalio i, nakon što sam se vratila kući, javno je raskinuo sa mnom na kućnoj zabavi - objašnjava Ejmi. Toliko se zaljubio u nju, ali na kraju jednostavno nije izdržao. Ona ga je odgurnula, a Ben nije izlazio godinu dana nakon što su raskinuli jer nije želeo da rizikuje da se ponovo oseća tako.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Nickell (@amynicks_)

- Sada sam šokirana kada znam koliko sam ga povredila. Volim da mislim da sam sazrela, jer shvatam da moje razmaženo "tinejdžersko ja" ne bi izdržalo ni pet minuta u braku. Srećom, Ben je na kraju oženio devojku sa kojom je godinama bio prijatelj i sada imaju dvoje divne dece - ističe ona.

Bila je nezrela

- Svog sledećeg dugogodišnjeg dečka, Sema, upoznala sam na fakultetu. Ali sam ga glupo šutnula posle dve godine. Htela sam da doživim nešto više, ali nisam shvatila šta već imam - priznaje Ejmi. On je godinama u dugogodišnjoj vezi, a on i njegova partnerka možda su sada čak i u braku. Njeno uhođenje na društvenim mrežama nije bilo baš uspešno jer je on, po njenom mišljenju, ograničio ono što ona može da vidi. Nakon što ga je kontaktirala, pitao ju je šta mu treba i više joj nije odgovarao. Njen odgovor je ostao tajna i ne krivi ga, kaže Ejmi. - Provela sam poslednjih deset godina osećajući krivicu zbog načina na koji su se stvari završile. Čitav sindrom 'trava je zelenija u susedstvu' je čest razlog za raskid, ostavljajući mogućnost dugotrajnog kajanja - kaže ona. Retrospektivno, dozvolila je da ovaj toksični način razmišljanja uništi inače zdrav odnos pun ljubavi. Sada shvata da nikada ne treba da prebaci fokus sa onoga što ona ima na ono što joj možda nedostaje.

Neki nisu ni imali objašnjenje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Nickell (@amynicks_)

Posle Sema, sledeća decenija zabavljanja rezultirala je neplaniranom trudnoćom 2014. Otac njenog sina odlučio je da se ne meša, pa je ona nastavila da živi kao samohrana majka. Jedna od njenih prvih ljubavnih veza kada je njen sin još bio mali bila je sa muzičarem. - Izlazili smo nekoliko meseci pre nego što su stvari postale loše. Taj problematični muzičar postao je finalista Iks Faktora. Ubrzo se pojavio u još nekoliko velikih rijaliti programa i nakratko postao nezapaženo nacionalno blago. Ali očigledno sam mu izbledela iz sećanja - kaže Ejmi. - E..., bilo je to pre nekih šest godina, ni ne sećam se - odgovorio joj je sa pomalo prikrivenim prezirom.

Novac je ključ sukoba

Mislila je da je pogodila sa momkom, Davidom, sa kojim je izlazila godinu dana od 2017. Za početak, zvučalo je kao da je ostavila pristojan prvi utisak jer joj je rekao da je u formi, kul, duhovita, veoma, veoma samouverena i ekscentrična, što mu se dopalo, a onda je razgovor tekao napred-nazad dok nije na kraju priznao da „radije ne bi preispitivao stvari“. - Bilo je to tako bolno vreme za mene. „Zaista mi je stalo do tebe i još uvek sam tužan zbog toga kako su se stvari završile“, rekao joj je.

Posvađala se sa njim oko novca, nakon što ju je zamolio da mu da novac koji je bio namenjen za zajednički odmor. Osetila je finansijsku neravnotežu, što je brzo izazvalo negodovanje. Zato ne bi trebalo da vas iznenađuje da se sukobi oko novca navode kao razlog broj jedan zašto se parovi razvode. Stručnjaci preporučuju kao jedan od načina da se to izbegne, da imate tri bankovna računa – po jedan za svaki i jedan za zajedničke troškove.

Besmisleno je da se menjate zbog drugih

Kada je njen sin malo porastao, pala je u zagrljaj lokalnog barmena po imenu Kris. - Rad ga je držao u pokretu, a iako smo pokušavali da se vidimo na daljinu, stvari su se na kraju završile. Još uvek razgovaramo telefonom i uvek sam verovala da bismo, da je ostao dovoljno dugo na jednom mestu, ostali zajedno - kaže Ejmi i dodaje da su se posle pet godina dogovorili da se nađu u kafani gde su se inače upoznali kako bi mu ona iznela svoju teoriju zašto su raskinuli. Krivo je pogledao dole. - Žao mi je, Ejmi, meni to nikad nikuda nije išlo, bilo je samo zabavno. „Iskreno, nikada nisam mogao da prihvatim da si majka“, rekao je Kris.


Ovo je za nju svakako bila novost, jer Kris nikada nije ni nagovestio da ima problema sa roditeljstvom. Osećala se kao budala i želela je da pobegne od njega, bara i celog iskustva.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Nickell (@amynicks_)

Ona sada tvrdi da su joj ova iskustva mnogo značila i da je mnogo opuštenija sa svojim verenikom. Shvatila je da njen brak ima šansu da uspe.

 

Komentari (0)
Loading