Glumica je ČULA da je muž VARA, pa poludela: Na BIZARAN način uspela je da sačuva BRAK

Vesti 17.09.2022 14:30 0

Od prijatelja je dobila poruku u kojoj je pisalo da njihovi partneri spavaju zajedno

Glumica je ČULA da je muž VARA, pa poludela: Na BIZARAN način uspela je da sačuva BRAK

Printscreen/Facebook

Britanska glumica, voditeljka i manekenka Frensin Luis (46) otkrila je kako je spasila brak nakon što je saznala da je njen suprug Džoel (44) možda vara. Prisetila se trenutka kada je saznala da je bio previše intiman sa ženom koju je poznavala.

- Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam dobila privatnu poruku na Instagramu od njegovog prijatelja. Napisao mi je: "Naši partneri spavaju zajedno". Takođe je poslao snimke ekrana njihovih poruka. U jednom su se dogovorili za ručak, a bilo je i škakljivih od kojih mi je pozlilo – ispričala je ona.

- U tom trenutku, stojeći pored svog supruga, direktora građevinske firme sa kojim sam bila u braku 17 godina, u garaži naše kuće u Kafliju, postala sam opsednuta žena. Nazvala sam ga svakakvim imenima, zgrabila ključeve od auta i odjurila, histerično plačući dok je on insistirao da me uverava da se ništa nije dogodilo, nastavila je ona.

 

Otišla je kod majke, skinula burmu i blokirala ga na svom mobilnom telefonu i svim društvenim mrežama. Nije mogla da zamisli da slu[a njegove izgovore. Nazvao ju je ludom, ali nije popustila. Razmišljala je o tome kako je upoznala ženu dve nedelje ranije na zajedničkoj večeri. - Ironično, sećam se da mi je rekla da Džoel ne prestaje da priča o meni - dodala je ona i potom se prisetila kako su se upoznali.

Upoznala sam ga 2000. godine. Imala sam 24 godine i u početku nisam bila zainteresovana za vezu sa njim. Upravo sam izašla iz duge veze i bila sam potpuno fokusirana na početak svoje šou-biz karijere. - rekla je ona. Ali ubrzo je, kaže, shvatila koliko je divan i počeli su da se zabavljaju. Venčali su se 2005. i dobili dvoje dece - Bruk (20) i Džejka (16). Tokom godina prijatelji su mi uvek govorili: "On te obožava".


Njena majka je takođe prošla kroz sličnu situaciju

- Kada sam imala četiri-pet godina, moj tata je imao aferu. Mama ga je dozvlila da se vrati i pokušali su da spasu brak, ali su se kasnije razveli. Zaklela sam se sebi da nikada neću biti tako povređena. Nikada nisam mislila da bi Džoel to mogao da mi uradi - kaže Fransin.


- Tog popodneva u aprilu ove godine bila sam toliko sigurna da je moj brak završen da sam našoj deci ispričala šta se dogodilo. Prebledeli su. Pre nego što sam se te večeri vratio kući, preko ćerke sam mu rekla da mi treba prostor i da me ostavi na miru. Džoel je ostao u prizemlju naše kuće, a ja sam odjurila u spavaću sobu. Međutim, sledećeg jutra stajao je ispred vrata spavaće sobe, plakao i molio me da razgovaram. Nisam mogla ni da ga pogledam – opisala je teške životne trenutke.

Tada je učinila nešto što ni dan-danas ne može sebi da oprosti.

 

- Dok sam na TV-u uživo raspravljala o tome da me je 2018. lažna akcionarska kompanija prevarila za 90.000 funti, iznenada sam rekla šta mi je Džoel uradio i nazvala ga "prevarantom". Nisam planirala da izađem u javnost sa tim, ali sam bila veoma ljuta. Mogla sam da mu spalim odeću, ali ovo je bila moja osveta. Osećala sam se odlično jer sam imala kontrolu – prisetila se ona.


Kasnije se pokajala zbog toga što je uradila jer je uznemirila svoju decu i dovela ih u neprijatnu situaciju, a ispostavilo se da nema dokaza o seksu sa drugom ženom, već je sve ostalo u sferi flerta.

 

- Tog popodneva, nakon što je priča dospela u štampu, moj sin i ja smo nestali na nekoliko dana, otišli ​​smo u spa hotel, a Bruk je naterala Džoela, koji je još uvek poricao da se išta dogodilo, da pozove drugu ženu ispred nje. Bruk mi je kasnije rekla da je žena rekla: „Ne znam o čemu se radi. Ništa se nije desilo. Razmenili smo nekoliko glupih poruka"- rekla je ona.


- Džoel mi je tada rekao da nikada nije osetio da ga volim koliko on mene. Takođe, oboje smo priznali da smo postali prezadovoljni sobom i prestali da se trudimo, kao mnogi bračni parovi - rekla je ona. Našli smo se u jednom londonskom hotelu i čvrsto se zagrlili. - U tom trenutku sam shvatila koliko ga i dalje volim. Rekao je da mu je žao, da je napravio glupu grešku, da ništa ne znači i da je mogao sve da izgubi zbog jednog trenutka ludila. Predložio mi je da odemo kod bračnog savetnika, na šta sam pristala. Znala sam da je naš brak vredan borbe - objasnila je ona.
 

Komentari (0)
Loading