18:21 Poznati Varala muža, a sada "soli pamet" udatim ženama: Evo šta im je poručila Marta Stjuart, pa naletela na "hladan tuš"
19:09 Porodica Posle 35 godina braka saznala mračnu tajnu: „Načula sam suprugov telefonski razgovor i zanemela“
17:25 Ispovesti Voli muža, ali ga vara s kolegom: „Ludački se privlačimo, ne mogu da prestanem da se viđam s njim!“
14:53 Porodica Svaki muškarac bi je poželeo: Ne smeta joj što njen muž dovodi ljubavnice u kuću, samo da je on srećan!
14:23 Porodica Mislila je da je muž vara, a istina je bila još gora: Čeprkala je po kompjuteru svog supruga, pa se šokirala onim što je našla!
11:05 Porodica Preljubnik rešio da otkrije: „Ovih 7 tragova pokazuju da vaš partner ima ljubavnicu, svaka žena to može da vidi ako hoće“
16:19 Ispovesti „Ta scena me stalno proganja“: Tanja je uhvatila muža na gomili s ljubavnicom, skoro se onesvestila kad je videla ko je ona
18:45 Porodica „Evo kako sam uhvatio ženu sa ljubavnikom“: Muž ispričao kako je posle 6 godina dokazao da ga supruga vara
20:45 Ispovesti „Vraćam ti muža“: Ovo je pismo koje je ljubavnica napisala ženi s čijim se suprugom viđa, ljudi se krste i levom i desnom rukom!
15:45 Ispovesti Kako je mogao to da joj uradi?! Trudnica uhvatila muža s ljubavnicom na gomili, njihova reakcija zapanjila ljude!
13:02 Porodica Kada muškarac ovo kaže, sigurno vas vara: Stručnjak za veze otkrio rečenicu koja odaje preljubnika, a žene se složile
14:15 Porodica "Mene supruga pere, sprema mi hranu, mesi kolač“: Otac Predrag Popović izazvao raspravu govoreći o svom braku
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću