13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
15:40 Ispovesti Advokat za razvod holivudskih zvezda otkriva: Njihovi brakovi se ne raspadaju zbog prevare, ovo je najčešći uzrok
13:58 Ispovesti Crna ženo, gde će ti duša: Lagala da ima rak i tražila pare za lečenje, evo na šta je trošila dobijeni novac!
18:41 Porodica Smislila trik za otkrivanje švalera: Žene su oduševljene, odmah počele da ga primenjuju!
16:29 Ispovesti "Ceo moj 10-godišnji brak je bio laž": Krila neverstvo muža od svih, sve dok nije završila u bolnici...
13:58 Ispovesti "Ostavio sam ženu zbog mlađe i zažalio": Marko se razveo posle 15 godina braka zbog koleginice, a onda se desilo nešto što ga je pokolebalo
14:14 Ispovesti Muž me prevario sa devojkom mlađom od naše ćerke: ‘Način na koji su se upoznali mi se gadi’
18:21 Poznati Varala muža, a sada "soli pamet" udatim ženama: Evo šta im je poručila Marta Stjuart, pa naletela na "hladan tuš"
19:09 Porodica Posle 35 godina braka saznala mračnu tajnu: „Načula sam suprugov telefonski razgovor i zanemela“
17:25 Ispovesti Voli muža, ali ga vara s kolegom: „Ludački se privlačimo, ne mogu da prestanem da se viđam s njim!“
14:53 Porodica Svaki muškarac bi je poželeo: Ne smeta joj što njen muž dovodi ljubavnice u kuću, samo da je on srećan!
14:23 Porodica Mislila je da je muž vara, a istina je bila još gora: Čeprkala je po kompjuteru svog supruga, pa se šokirala onim što je našla!
17:50 Dom i saveti Zelena ili žuta: Evo kakva banana je najzdravija, a ova se posebno preporučuje dijabetičarima
17:26 Zdravlje Jedna jeftina namirnica uništava sve nakupljene otrove: Vreme je za prolećno čišćenje jetre
17:02 Dom i saveti Ne bacajte je: Aluminijumska folija može ponovo da se iskoristi, ali samo u ovim uslovima, budite oprezni
16:45 Horoskop Najbogatiji znak u junu 2025: Očekuje ga brdo para - unapređenje, bonusi i šanse ima da pljušte
16:06 Poznati Nasledila majčine oči: Ćerka Bruk Šilds proslavila 22. rođendan, više nije mala, pogledajte kako sada izgleda