"Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala

Tatjana Badarević Vesti 26.10.2024 09:56 0

Korisnik društvene mreže Reddit je otkrio kako je njegova snaja htela da ga osramoti

usvojena ćerka

Shutterstock

Korisnik društvene mreže Reddit podelio je priču o svojoj snaji koja je pokušala da obelodani nešto za šta je mislila da je u pitanju porodična tajna, kako piše Bright Side.

Htela je svim silama da prouzrokuje dramu i nevolju, međutim njen pakleni plan je na kraju imao sasvim suprotan efekat.

Korisnik društvene mreže je napisao sledeće:

"Imam 30 godina i ćerku od 6 godina. Između nas ne postoji biološka povezanost, odnosno nismo u krvnom srodstvu. Odrastao sam sa njenom majkom, ali nikada nismo imali romantičnu vezu, već samo prijateljsku. Ona je svoju ćerku dobila sa 23 godine sa mužem koji je u tom periodu imao 25 godina. Međutim, nedugo nakon što se njihova beba rodila, oboje su preminuli u saobraćajnoj nesreći. Nakon toga, osetio sam duboko u sebi veliku odgovornost i odlučio da usvojim njihovu malu devojčicu."

usvojena ćerka

Shutterstock

 

 

"Pre nekoliko nedelja, tokom porodične večere, moja snaja je primetila jednu staru fotografiju. Upitala me je za ženu na toj slici, a ja sam joj objasnio da je ona bila majka mog deteta. Nakon toga, koristeći DNK rezultate, pošto je tajno uzela bris od moje ćerke, počela je da me napada sa ludom teorijom da sam ja "odgajio dete mrtve žene koje je dobila u nekoj aferi."

"Potrudila se da sve ovo deluje šokantno pred mojom ćerkom i ostatkom porodice. Na momenat, samo sam buljio u nju, preneražen i nisam mogao da se suzdržim i prasnuo sam u smeh. Mirno sam joj objasnio da sam ja svesan toga da Lili nije moja biološka ćerka, ali i da postoji i nešto što se zove usvajanje. Njeno lice se potom zacrvenelo od srama i stida i izjurila je napolje. Sada, moj brat je uznemiren, govoreći da sam osramotio njegovu verenicu. Ali, iskreno, mislim da je ona samu sebe osramotila tako što se uopšte usudila da testira nedužnu devojčicu. 

"Lili je na kraju saznala da je usvojena, ali mene gleda kao biološkog oca. Toliko smo povezani sada, posle svega ovoga, da mnogi ljudi i misle da sam ja njen pravi otac."

 

 

Komentari (0)
Loading