Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : dnk test

Printscreen/YouTube/Universal Pictures
09:25 Porodica

Platio komšiji 2.000 evra da mu napravi decu: Završili na sudu, pa usledilo šokantno otkriće

žene
21:30 Porodica

Ceo svet mi se srušio: Doris otkrila da je odrasla uz pogrešne roditelje - DNK test otkrio užasnu istinu

aleksandar
15:19 Ispovesti

Aleksandar dočekao ženu i bebu iz porodilišta, ali mu jedna stvar nije dala mira: Kad je stigao DNK test – počela je NOĆNA MORA

par
22:05 Porodica

Posle 30 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"

Printscreen/TikTok/jusst_kate
16:23 Ispovesti

Uradila je DNK test iz zabave: Žena mislila da je Portugalka, a ispostavilo se da vuče poreklo iz zemlje u koju Srbi rado putuju

Čovek
15:20 Ispovesti

Istina izletela na slavi: Drago iz Paraćina 12 godina odgajao bratovo dete misleći da je njegovo, trenutak pijanstva srušio mu svet

zabrinuta žena
17:54 Ispovesti

Otkrila jezivu istinu o svom suprugu: "Naš život više nikada nije bio isti, ne dao Bog nikome..."

muž
15:35 Ispovesti

Majka mu krišom uradila DNK test deteta: Kad je istina izašla na videlo, Zoran se umalo onesvestio – usledio je porodični horor

porodica
14:20 Porodica

Tajnu koja je srušila porodicu: Pronašla oca u manje od 24 sata nakon dobijanja rezultata DNK testa, majka i dalje negira

briga
17:49 Ispovesti

"Gledala sam kako je uništavao moju porodicu": Mislila je da je od svog oca već videla sve najgore, ali istina je bila daleko jezivija

žena
18:00 Ispovesti

„Odrasla sam u laži“: Uradila je DNK test i otkrila strašnu tajnu koja se u porodici čuvala 60 godina

devojka
14:55 Ispovesti

Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe

1 2 3
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

veš
11:25 Dom i saveti

Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg

veš mašina
09:45 Dom i saveti

Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje

vrata
09:27 Dom i saveti

Rituali za Novu godinu: Zašto je važno da promenimo otirač ispred ulaznih vrata

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

watch-icon

Preporučujemo

sokovi
11:46 Zdravlje

Sok čuva srce: Osvežavajući napitak može da smanji rizik od opasnih bolesti, bogat je vitaminom C i kalijumom

veš
11:25 Dom i saveti

Duplo bolji od varikine: Stavite ovo u mašinu i vaš sivi veš će već posle prvog pranja biti beo kao sneg

Printscreen/Youtube/Tove Styrke
11:00 Horoskop

Stižu neočekivane prilike: Poslednji pun Mesec u 2025. godini će se pozabaviti ovim znacima, sada je vreme za pokret

Dragana Sapasenić
10:38 Ispovesti

Devet godina živela u paklu: Dragana je bila žrtva porodičnog nasilja, čak i u trudnoći

Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom

Cat Morley / Avalon / Profimedia
09:58 Poznati

Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.