14:20 Porodica Tajnu koja je srušila porodicu: Pronašla oca u manje od 24 sata nakon dobijanja rezultata DNK testa, majka i dalje negira
17:49 Ispovesti "Gledala sam kako je uništavao moju porodicu": Mislila je da je od svog oca već videla sve najgore, ali istina je bila daleko jezivija
18:00 Ispovesti „Odrasla sam u laži“: Uradila je DNK test i otkrila strašnu tajnu koja se u porodici čuvala 60 godina
14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
16:01 Ispovesti Rodila je blizance, pa uradila DNK test dece: Rezultat je šokirao, nije joj bilo ni na kraj pameti da to može da se desi!
20:36 Ispovesti Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti
14:31 Porodica Posle 50 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
13:16 Ispovesti Uradila je DNK test, pa saznala maminu najgoru istinu: Ubeđivala me da tata "švrlja", ali ovo nisam sanjala ni u najluđim snovima
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
14:50 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
19:01 Zdravlje Opasan je kao infarkt, srce prestane da funkcioniše bez ikakvog upozorenja: Pogađa sve više ljudi, Gabrijela jedva preživela, lekari upozoravaju na uzroke
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak