14:55 Ispovesti Napravila kućni DNK test i šokirala se: Otkrila da je njena baka bila umešana u misteroznu smrt bebe
09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
16:01 Ispovesti Rodila je blizance, pa uradila DNK test dece: Rezultat je šokirao, nije joj bilo ni na kraj pameti da to može da se desi!
20:36 Ispovesti Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti
14:31 Porodica Posle 50 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
13:16 Ispovesti Uradila je DNK test, pa saznala maminu najgoru istinu: Ubeđivala me da tata "švrlja", ali ovo nisam sanjala ni u najluđim snovima
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
14:50 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
20:30 Ispovesti Dobila je poruku sa NEPOZNATOG broja da uradi DNK test: Kada je pozvala MAJKU rekla joj je nešto neočekivano, ceo ŽIVOT je bila laž!
21:30 Porodica Za sekund ostala bez oba RODITELJA: Nakon što je iz šale uradila DNK test, saznala je bolnu ISTINU
23:18 Dom i saveti Sanjate o boljem životu? Stavite jednu sitnicu pod jastuk pre nego što odete na spavanje
21:57 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka osetiće udarac sudbine: Treba da se spreme za najtežu godinu u životu
21:31 Ispovesti Brak je propao nekoliko dana posle svadbe: Sve laži su isplivale kada je mladoženji odbijena platna kartica!
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu