09:56 Ispovesti "Zla snaja je krišom uzela DNK moje ćerke": Na kraju je sama upala u jamu koju je meni iskopala
16:01 Ispovesti Rodila je blizance, pa uradila DNK test dece: Rezultat je šokirao, nije joj bilo ni na kraj pameti da to može da se desi!
20:36 Ispovesti Uradila kućni DNK test i otkrila tragičnu porodičnu tajnu: Nakon toga, njen život više nije bio isti
14:31 Porodica Posle 50 godina braka tužio ženu tvrdeći da deca nisu njegova: "Ni jedno nije na mene, ja sam zgodan, a oni kao da su pokupljeni sa ulice"
13:16 Ispovesti Uradila je DNK test, pa saznala maminu najgoru istinu: Ubeđivala me da tata "švrlja", ali ovo nisam sanjala ni u najluđim snovima
08:00 Ispovesti Sa DEČKOM je u vezi ŠEST godina: Sve je bilo U REDU dok nije saznala da joj je ROĐENI BRAT
14:50 Ispovesti Olgi i Ivanu je DUGO trajala borba za POTOMSTVO: Kad su dobili sina Denisa, usledilo je RAZOČARANJE, DNK test je utvrdio BOLNU ISTINU
20:30 Ispovesti Dobila je poruku sa NEPOZNATOG broja da uradi DNK test: Kada je pozvala MAJKU rekla joj je nešto neočekivano, ceo ŽIVOT je bila laž!
21:30 Porodica Za sekund ostala bez oba RODITELJA: Nakon što je iz šale uradila DNK test, saznala je bolnu ISTINU
13:30 Porodica Majka petoro dece ostala je ŠOKIRANA saznanjem nakon što je uradila DNK test usvojenom sinu!
12:14 Zdravlje Nakon devet meseci trudnoće: Jedan deo tela kod većine žena ne vraća u prvobitno stanje
11:36 Porodica "Izbacila sam oba sina iz kuće i to sudskim putem": Marija (75) otvoreno o tome zašto više ne želi da živi sa decom
11:29 Dom i saveti FANTASTIČNO VARIVO NA BOSANSKI NAČIN Pikantan gulaš, preukusan, a podiže snagu do maksimuma
11:05 Zdravlje "Bila sam kao leš, pozdravila sam se sa životom": Doktor otkriva da ova smrtonosna bolest najviše kosi Srbe - prvi smo u Evropi, a evo šta je razlog
11:04 Poznati Ovo je biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita: Godinama ga niko nije video, a sada se pojavio s majkom na crvenom tepihu