Dobila 480.000 evra na lutriji i ostala bez svega! „To mi je uništilo život, dobitak se pretvorio u prokletstvo“

Vesti 03.10.2024 20:03 0

Novac koji je dobila na lutriji trebalo je da joj ulepša život, ali se on pretvorio u haos.

novac

Shutterstock

Život jedne žene pretvorio se u pravu noćnu moru nakon što je osvojila 480.000 evra na lutriji, a verovala je da će joj taj novac omogućiti život iz snova. Ispričala je kako je kupila srećku iz čiste zabave i potpuno zaboravila na nju sve dok nije slučajno naišla na izvlačenje brojeva na televiziji.

Nisam mogla da verujem da sam osvojila tolike pare

Kad je proverila listić, otkrila je da je osvojila glavnu nagradu od gotovo 480.000 evra. Ali njen san o bezbrižnom životu ubrzo se pretvorio u noćnu moru nakon što su se njeni roditelji, sestra i dečko okrenuli protiv nje kad je novac uplaćen na njen račun. 

Žena je na društvenoj mreži „Redit“ opisala šta joj se desilo: "Nikada nisam mislila da će dobitak na lutriji biti išta drugo osim ostvarenja sna. Ali sada imam više novca nego što sam ikada zamišljala, a čini mi se kao da mi se život raspada. Nisam mogla da verujem svojim očima – osvojila sam 480.000 evra! Isprva sam bila u šoku. Nazvala sam svog dečka i on je odmah dojurio, jednako uzbuđen. Oboje smo sanjali o tome šta ćemo sve moći da uradimo s novcem, ali vrlo brzo naš san se pretvorio u noćnu moru." 

loto

Shutterstock

 

Svi su me posmatrali kao izvor novca

Njen dečko je ubrzo počeo da pravi planove s novcem bez dogovora s njom – želeo je da da otkaz, kupi luksuzni automobil i ulaže u rizične poslove. Kada mu je predložila da pričekaju i razgovaraju s finansijskim savetnikom, on je optužio da mu ne veruje i da pokušava sve da kontroliše.

"Ubrzo se i moja porodica uključila", nastavila je. "Roditelji, s kojima sam uvek imala zategnut odnos, odjednom su želeli ponovo da uspostavimo blisku vezu. Počeli su da pominju svoje finansijske probleme i kako bi im dobro došla moja pomoć." Njena sestra, koja je oduvek bila ljubomorna, zatražila je deo novca, tvrdeći da to zaslužuje za sve što je učinila za nju tokom godina. "Osećala sam se kao da me sada svi posmatraju samo kao izvor novca", priznala je žena.

"Nikad se nisam osećala siromašnije“

Njeni roditelji su smatrali da imaju pravo na njen novac jer su je odgajili, a sestra je otvoreno optužila da je pohlepna i da je napustila svoju porodicu. "Dečko i ja smo shvatili da je naša veza postala toksična, vođena novcem, a ne ljubavlju i poštovanjem. Odlučili smo da raskinemo. Iselio se, a ja sam mu dala određenu sumu novca kao 'poklon za rastanak'. Osetila sam mešavinu olakšanja i tuge u isto vreme", priznaje nesrećna žena. 

Sada žali što je uopšte osvojila novac na lutriji jer je taj dobitak uništio sve važne odnose u njenom životu. "Ostala sam sama s novcem, ali nikad se nisam osećala siromašnije. Moja porodica jedva razgovara sa mnom, a izgubila sam osobu s kojom sam mislila da provedem život", požalila se razočarana žena. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading