Igrate loto? Evo kako da izaberete vaše srećne brojeve koji će vam doneti mnogo novca

Vesti 30.05.2024 21:07 0

Ako se dvoumite koje brojeve da odigrate u lotou, izabreite ih pomoću ovih popularnih načina.

loto

Shutterstock

Jedan od popularnih načina da izabrete brojeve za loto ili neku drugu igru na sreću jeste da upisujete brojeve koji smatrate da su za vas srećni. Evo kako ćete to uraditi.

Tradicionalno srećni brojevi

Mnogi ljudi veruju da je 7 srećan broj. U stvari, prema anketi koju je sproveo matematičar Aleks Belos, to je najpopularniji srećni broj na svetu. Možda to i nije slučajno, jer postoji 7 dana u nedelji, 7 svetskih čuda, 7 kontinenata, 7 mora... Drugi tradicionalni srećni brojevi iz celog sveta uključuju 3, u Kini i Japanu je 8, a u Nemačkoj broj 4.

Lični srećni brojevi

Popularan način popunjavanja loto i bingo listića je da odaberete brojeve koji za vas lično imaju posebno značenje. Na primer, datum vašeg rođenja, godišnjice braka, rođendani partnera, dece, unuka. Broj kućnih ljubimaca koje imate ili kućni broj i broj stana takođe se uzimaju kao srećni.

loto

Shutterstock

 

Primenite numerologiju

Numerologija smatra da brojevi imaju neka duhovna svojstva. Postoji mnogo načina da koristite numerologiju za pronalaženje srećnih brojeva. Jedan od njih je da napravite tabelu sa brojevima 1-9 na vrhu i jednim slovom u svakoj koloni ispod. Dakle, A = 1, B = 2, i tako dalje. Kada stignete do devetog slova, ponovo počnite da im dodeljujete brojeve od 1 do 9. Zatim ubacite slova svog imena da biste dobili jednu cifru za svako slovo. Dodajte te cifre zajedno da biste dobili srećan broj.

To možete učiniti za svoje ime i prezime, ili za suglasnike ili samoglasnike u svom imenu. Ako želite, možete uzeti i imena voljene osobe, deteta, fraze iz omiljene knjige, omiljeni citat...

Horoskop nudi srećne brojeve

U mnogim horoskopima možete da pročitate koji će vam dani u nedelji, mesecu ili godini biti srećni, pa tih dana odigrajte loto. Oni takođe uključuju listu srećnih brojeva za vaš horoskopski znak, pa možete i to da iskoristite.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading