Srpkinja je sve opčinila svojim pegicama: Anja je advokat i proglašena je najlepšom ženom na svetu

Vesti 18.09.2024 17:15 0

Jedan fotograf je birao najleše žena sveta koje imaju pegice, a naša Anja je pobedila.

žene

Shutterstock

Britanski fotograf je želeo da prikaže kroz portrete najlepše žene s pegicama, a među njima se posebno istaknla predivna Srpkinja. Fotograf Brok Elbank, poznat po svojim zadivljujućim portretima, odlučio je da istakne lepotu žena s pegicama kroz seriju fotografija nazvanu "Pegice".

anja

Printscreen/Instagram

 

Naša Anja proglašena najlepšom

Fotografa su pegice oduvek fascinirale. U sklopu tog projekta, fotografisao je žene širom sveta, a upravo je Srpkinja Anja Tasić svojim izgledom osvojila srca publike i odnela pobedu 2016. godine. Elbankova vizija je bila da pomogne ženama da se osećaju dobro u svojoj koži, a kroz Anjin portret uspeo je da prenese tu poruku. Anja je advokat iz Leskovca, a fotograf ju je fotografisao kad je završavala disertaciju u Londonu. Stranci su bili očarani njenom lepotom pa su na društvenim mrežama komentarisali kako deluje nestvarno.

 

 

Lepota dolazi iznutra

Osim Anje, projekt "Pegice" predstavio je mnoge druge žene koje svojim prirodnim izgledom i posebnim karakteristikama ostavljaju bez daha. Njihove priče i portreti svedoče o raznolikosti i lepoti koja dolazi iznutra, a Elbankov rad podseća na to da se lepota nalazi u jedinstvenosti svakog pojedinca.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading