Nova godina se bliži, a evo kojim POKLONOM da obradujete svaki HOROSKOPSKI znak!

Najžena Vesti 17.12.2021 14:20 0

Bliži se vreme darivanja, kada posebnu pažnju morate posvetiti svojim voljenim osobama

Nova godina se bliži, a evo kojim POKLONOM da obradujete svaki HOROSKOPSKI znak!

Shutterstock

Karakteristike svakog horoskopskog znaka otkrivaju mnoge tajne želje, težnje i snove svake individue, posebno ukoliko je reč o vašim najbližima koje dobro poznajete. Pogledajte kako astrologija tumači novogodišnje želje za svaki horoskopski znak i olakšajte darivanje svojih najmilijih.

Ovan

Kada je poklon u pitanju neka bude nešto originalno ali nikako „dosadno“. Ovan je znak koji je predvodnik, jak je , hitar i ne voli poklone koji su uobičajeni. Ako želite da ga iznenadite neka to bude karta za premijeru najnovijeg filma, odlična skijaška oprema ili novac sa njim nikada nećete pogrešiti.

Bik

Voli poklone koji se odmah „koriste“. Biku je izražen praktičan momenat . Nikada nećete pogrešiti ako mu uzmete bilo šta što je vezano za dom, kuću ili ako su dame Bikovi u pitanju onda neka bude lep komad nakita ili da joj poručite klopu iz omiljenog restorana. 

Blizanci

Večita deca horoskopa koja nikada ne žele da odrastu. Blizancima možete da poklonite dobru poučnu knjigu, lep komplet escajga ili da im priredite večeru u njihovu čast sa gomilom njihovih prijatelja. Biće oduševljeni.

Rak

Emotivnost je njihovo srednje ime. Rakovi su vezani za dom i porodici tako da ako krenete u tom smeru sa poklonima nikada nećete omanuti. Može da dođe u obzir i društvena igra koja će tu porodicu okupiti i ovim hladnim zimskim danima. Uvek dolazi u obzir  set peškira ili topao bade mantil.

Lav

Samo neka sija i šljašti i neka bude od srca. Svaki Lavić će pasti na moderan komad nakita, luksuzan kaiš ili kravatu ili par kvalitetnih cipela. Uvek imajte na umu da Lavovi prate modu i da nikada nećete promašiti bilo šta što je luksuzno i moderno.

Devica

Praktičan znak koji voli poklone koji imaju svrhu. Pravac nije bitan. Možda je najbolje da ih pitate šta im je potrebno. Odgovorom se nemojte iznenaditi jer možete čuti: „Pokvario mi se ovaj deo laptopa,  potreban mi je parfem ili šerpa sa duplim dnom“. Definitivno pitajte Devicu a ako ne možete onda oslušnite šta priča jer će sigurno napomenuti nešto.

Vaga

Najveći esteta horoskopa. Što god da kupujete najbitnije je kako će poklon biti upakovan. Neka ima dozu glamura, a opet da bude prefinjen sa najlepšom mašnom. Srećno! 

Škorpija

Duboka i misteriozna Škorpija obožava poklone. Ne obraća pažnju na vrednost već na to da li ste uspeli da je oslušnete. Voli dobre romane kriminalističke, lepe kožne rukavice uvek su dobar izbor. Ako je dama u pitanju sa kojom imate emotivnu vezu sexi veš je pravi izbor.

Strelac

Uvek i zauvek neka poklon bude avantura. Dakle, mini putovanje je savršena opcija. Ili 2 karte koje imaju otvoren povratak. Može da dođe u obzir i sportska oprema kao i predlog za planinski odmor. Nikada nećete pogrešiti ako Strelca pozovete u provod i da to bude poklon za Novu godinu.

Jarac

Neka poklon knjiga ili restauriran gramofon. Poklon u vidu novca je možda je i  najbolja opcija. Jarčevi deluju hladno ali kada jednom otopite vrh tog ledenog brega oni ostaju sa vama do kraja.Takođe, kao poklon može da bude i poziv u pozorište.

Vodolija

Originalna i pametna. Nećete pogrešiti ako joj kupite najnoviju enciklopediju ili joj obezbedite godišnju pretplatu za naučni časopis. Vodolija voli ljude, druželjubiva je, provod sa prijateljima je odličan novogodišnji poklon. Uvek u obzir dolazi najnoviji mobilni telefon ili elegantne minđuše.

Ribe

Nikada nećete pogrešiti sa vrednim umetničkim delom. Ribe su nežne i senzualne, parfem je odličan poklon za njih. Večno će vas zavoleti ako se potrudite da  momenat darivanja bude nežan, senzualan i da oseti iskrenu vašu ljubav.

Komentari (0)
Loading