Na ČETIRI znaka će najviše uticati mlad Mesecu Jarcu: Oni će napredovati na POSLU i imati novca, a drugi imati dosta sreće u LJUBAVI

Vesti 21.12.2022 07:30 0

Poslednji Mlad Mesec u godini, koji će nastupiti u petak, 23. decembra, ukazuje na promene i nove početke.

noć

Shutterstock

Kada je u znaku Jarca, potrebna mu je zrelost, organizovanost i osećaj odgovornosti. Stavlja naše ambicije u prvi plan i pomaže nam da pronađemo put do cilja. Pošto se to dešava krajem godine, ovaj Mlad Mesec nas podstiče da donosimo odluke koje će obeležiti početak naredne godine.

Mlad Mesec je idealan za okretanje nove stranice. To nam daje hrabrost da maksimalno iskoristimo svoj potencijal. Sada je pravo vreme da odbacite štetne obrasce ponašanja iz proteklog perioda i zaplovite u novu godinu ispunjeni optimizmom i nadom u bolje sutra. Ovaj Mesec će uticati na sve, ali najviše na ova četiri znaka.

Ovan

Razmišljaćete o svom poslovnom statusu i izgledima za napredovanje. Ako niste zadovoljni smerom u kom vaša karijera ide, razmotrićete druge opcije. Želite da budete cenjeni i da budete uspešni u onome što radite, pa ćete donositi važne odluke vezane za posao i karijeru.

Rak

Akcenat će biti na odnosima sa okruženjem. Ako ste sami, ljubav vam kuca na vrata. Oni u vezi će želeti da vezu sa voljenom osobom podignu na viši nivo, pa će se mnogi parovi veriti ili odlučiti da se usele zajedno. U poslovnom smislu, ovaj period je povoljan za nove saradnje i partnerstva.

Vaga

Fokusirate se na potrebe porodice i članova domaćinstva. Vi biste mogli da donesete odluku o rešavanju stambenog pitanja, dok će neki odlučiti da preurede svoj dom. Finansijske mogućnosti su promenljive, pa nemojte žuriti sa novim troškovima dok ne procenite da li ćete moći da se nosite sa njima. Mesec u Jarcu vas uči strpljenju i skromnosti.

Jarac

Mlad Mesec u vašem znaku ohrabriće vas da budete hrabriji. Shvatićete da se za svoje želje i ciljeve morate hrabrije boriti. Povećanje samopouzdanja će vas podstaći da se potvrdite i dobijete ono što želite, a odluke koje donesete tokom ovog perioda će se pokazati korisnim na duge staze. Ovo je vreme novih ljubavnih i poslovnih početaka.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading