Retrogradni Merkur ovim ZNAKOVIMA donosi potpuni HAOS: Najviše će na njih uticati, NIŠTA neće ići po planu

Vesti 28.12.2022 08:34 0

Retrogradni Merkur poziva na oprez, posebno ako ste rođeni u ovim znakovima

Merkur

Shutterstock

Period retrogradnog Merkura u Jarcu trajaće od 29. decembra 2022. do 18. januara 2023. godine. Ovo nije vreme da se započne nešto novo, već vreme za rešavanje problema i suočavanje sa prošlošću. Umesto da očekujete da će sve ići po planu, pripremite se za frustrirajuća kašnjenja i sporu komunikaciju.

Pošto će se odigrati u Jarcu, to će imati veliki uticaj na vašu karijeru. Mogli biste da preuzmete previše odgovornosti ili imate poteškoća sa dovršavanjem posla. Najbolji način za borbu protiv retrogradnog Merkura u Jarcu je da ostanete fokusirani i ne paničite kada se pojave problemi. Poslednji retrogradni Merkur 2022. godine najviše će uticati na ova četiri horoskopska znaka.

Ovan

Postavićete nove ciljeve u karijeri tokom retrogradnog Merkura. Kašnjenja koja donosi ovaj tranzit možda nisu idealna, ali vam daju priliku da preispitate svoje želje za narednu godinu. Odvojite malo vremena da smislite konkretan plan. Pošto uvek želite da idete napred, ovo retrogradno je savršeno vreme da usporite i shvatite kuda idete profesionalno.

Rak

Rakove će ovaj Merkur ohrabriti da dublje sagledaju intimne odnose. Pošto će on boraviti u njihovoj partnerskoj kući, to bi moglo dovesti do sukoba sa partnerom. Iako će izazvati nesporazume, retrogradni Merkur takođe testira snagu vaše komunikacije sa partnerom. Ovaj tranzit će vam pružiti neka važna otkrića o prirodi vašeg odnosa.

Vaga

Merkur će se kretati retrogradno kroz vaš dom i porodicu, što će podstaći važne razgovore sa voljenima. Tražićete strukturu i tradiciju u svom životnom prostoru. U ovom periodu može doći do pogrešne komunikacije, pa pazite kako se izražavate. Pažljivo koristite svoje reči kako ne biste izazivali sukob dok pokušavate da primenite osnovna pravila u svom domu.

Jarac

Kako se godina bliži kraju, preispitaćete svoje lične ciljeve i ambicije, ali retrogradno kretanje Merkura u vašem znaku može dovesti do iskrivljene slike o sebi i usporene komunikacije sa okolinom. Donosite odluke koje ste dugo odlagali i fokusirajte se na svoje poslove, umesto da delite planove sa drugima. Na kraju ovog perioda videćete sebe u novom svetlu i razrešite neke dugotrajne sumnje.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading