Četiri znaka NEĆE znati šta ih je snašlo sve do 18. februara: Retro Merkur im donosi DRASTIČNE promene, bolje bi bilo da drže jezik za zubima

Vesti 18.02.2023 11:10 0

Merkur, 2januara. decembra, kreće u retrogradni hod i biće retrogradan do 18.feburara 2023. godine.

Četiri znaka NEĆE znati šta ih je snašlo sve do 18. februara: Retro Merkur im donosi DRASTIČNE promene, bolje bi bilo da drže jezik za zubima

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Najvažnije što možemo uraditi je da stanemo na trenutak, da ne žurimo, bez potrebe za jurnjavom. Samo se zaustavimo i dišimo duboko.

Zagledajmo se u sebe.

Kraj je godine.

Kraj jednog procesa.

Merkur u Jarcu će pokrenuti kroz svoje putovanje pod uticajem Saturna u Vodoliji mnogo toga iz prošlosti.

Merkur utiče na sve nas jer je to jedna od pet ličnih planeta (pored Sunca, Meseca, Venere i Marsa) i utiče na sumiranje naših misli, odluka, pravimo rekapitulacija svega onoga što smo uradili, posebno u vezi posla, karijere, dužnosti i obaveza.

Najvažnija poruka ovog Merkura je biti realan u svemu onome što nam se dešavalo posebno tamo gde nam se nalazi Merkur u natalnoj karti.

Ovo će najviše osetiti ljudi koji su rođeni u znaku Raka, Jarca, Ovna i Vage. Kardinalni znaci su pod jakim uticajem poruke retrogradnog Merkura koja glasi: "Prošlost je postala prošlost jer joj nije bilo mesta u budućnosti".

Mnogi Rakovi će zatvoriti neka emotivna poglavlja, dok će Ovnovi prestati da komuniciraju sa nekim članovima porodice. Vage će biti veoma odlučne da stave tačku na neke teške ljubavne odnose. A za Jarčeve je ovo faza retrogradnosti koja im daje potvrdu koliko vrede i na koji način. I uspeće u svojim namerama jer nikada ne odustaju.

Prošlost je zato prošlost jer nije uspela da se ostvari u sadašnjem trenutku.

Ne vraćajte se te se tamo gde vas nema.

Budite sada tu u sadašnjem trenutku!

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading