Najbolja mama na svetu? Možda ste baš vi, otkrijte na kom mestu se nalazi vaš znak po mišljenju astrologa

Vesti 31.01.2024 08:34 0

Ovo su horoskopski znaci koji su, po mišljenju astrologa, najbolje mame...

mama

Shutterstock

Mame naporno rade na podizanju svoje dece; oni bi trebalo da budu mnogo stvari za svoju decu: advokati, podrška, nastavnici, staratelji, vozači i roditelji. Neke mame su 'kul', a druge su tradicionalnije i pokušavaju da usade te tradicionalne vrednosti svojoj deci. To je težak posao i niko od nas nije uvek savršen u svim ovim ulogama. Ali čini se da su neki horoskopski znaci malo kvalifikovaniji za majčinstvo od drugih.

Ovo su horoskopski znaci koji su, po mišljenju astrologa, najbolje mame, rangirani od najboljih do najgorih.

Mama i beba

Shutterstock

 
1. Riba

Ribe su ona vrsta majke koja svojoj deci usađuje poštovanje prema umetnosti i podstiče ih na kreativnost. Deca majke Ribe biće osetljiva, maštovita i naučiće da se prema drugim ljudima ophode ljubazno i saosećajno. Ove mame će preneti na decu ljubav prema prirodi, osećaj ponosa što pomažu drugima i samostalan duh. Mama Riba možda neće moći da kaže deci kako da ostvare svoje snove, ali će ih podržavati do kraja dok pokušavaju da sami to shvate, piše Miss7.

2. Ovan

Mame Ovnovi ispunjavaju dečije rasporede časovima muzike, sportom, hobijima, društvenim aktivnostima i kampovima. Međutim, mama Ovan i sama ima pun raspored. Ona želi da njena deca budu avanturistička i da ne beže od pokušaja novih stvari. Podstiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u šta veruju. Povremeno se prepušta, ali skoro odmah zažali. Mame Ovnovi mogu biti nagle sa svojom decom, ali ponekad moraju da slušaju i zaista čuju šta njihovo dete želi ili ne želi da radi.

3. Blizanci

Blizanci mogu da razgovaraju o bilo čemu sa decom - i često imaju 'ozbiljne razgovore' vrlo rano. Mame bliznakinje nemaju tajni od njih. Njena deca imaju odlične komunikacijske veštine i veoma su svesna šta se dešava u svetu oko njih. Jedna od stvari koja majku bliznakinju čini tako jedinstvenom je njena sposobnost da razume svoju decu, bez obzira na njihov pol ili godine. Mame bliznakinje prave najbolje zabave.

mama

Shutterstock

 
4. Jarac

Majke Jarčevi će se do smrti boriti za svoju decu. Jarčevi su veoma lojalni i uvek će se zalagati za svoje potomstvo. Ove mame svoje roditeljstvo shvataju veoma ozbiljno. Žele da usade deci dobru radnu etiku, disciplinu i fokus. Možete biti sigurni da ako njihova deca primaju džeparac, oni ga zarađuju radeći kućne poslove, npr. brinući se o svojoj braći i sestrama. Mame Jarčevi su obično zauzete mame i ponekad ih treba podsetiti da odvoje malo vremena za sebe, a ne da svaki slobodan minut posvete porodici.

5. Bik

Mame rođene u znaku Bika su neverovatno strpljive - toliko da se ponekad ispostavi da su sveci. Ali nemojte da vas zavara, ove mame su veoma realne i prizemne. Oni mogu biti tvrdoglavi, što može dovesti do problema kada deca dođu u tinejdžerske godine. Ako ste ikada bili svedok tuče između majke bika i njene ćerke tinejdžerke, znate da to ne izgleda lepo. Mama Bik brine da njena deca cene lepotu i prirodu. Pošto je možda sklona preteranom uživanju i trošenju, mora da pazi da ne pretera decu hranom ili da nepotrebno ne rasipa novac.

6. Vaga

Vage su odlične mame jer su veoma uravnotežene i mirne. Oni promovišu harmoniju u kući, a kada postoji nesloga među braćom i sestrama, mogu da vide svačiju perspektivu i pomognu učesnicima da pronađu neutralno rešenje. Mame Vage ne vole da budu stroge i radije bi bile prijateljice nego roditelji, ali obično su mudre da sačekaju da postanu prijatelji sa svojom decom dok ne postanu stari. Najvažnije stvari koje mama Vaga uči svoju decu je kako da dele, kako da budu saosećajni sa drugima i kako da budu dobar prijatelj.

mama

Shutterstock

 
7. Rak

Mama Rak je zaštitnički nastrojena i brižna. U stvari, deca čija je mama rođena u znaku Raka znaju da su zaista voljena i zbrinuta. Rak je uvek tu da sasluša dete i pomogne mu da se oseća bolje. Ona želi da dom bude mesto ljubavi i udobnosti, a njena deca mogu da podele bilo šta sa njom. Kada sve drugo ne uspe, rak će napraviti svoje omiljene kolačiće ili grickalice samo da bi im dala do znanja koliko ih voli. Takođe je odlična u razvoju dečje kreativnosti i ne stidi se da deli genijalnost svog deteta sa svetom.
 

11. Vodolija

Mame Vodolije se ne prilagođavaju i verne su sebi. Ona će se pobrinuti da njena deca znaju koliko je važno pomoći drugima i da su svesna važnih pitanja kao što je globalno zagrevanje. Mama Vodolija će sigurno podsticati maštu i eksperimentisanje kod svoje dece. Međutim, oni će imati vrlo malo strpljenja za emocionalne izlive i bilo kakvu vrstu ispoljavanja emocija. Možda je treba podsetiti da ne može da pretpostavi da njena deca znaju da ih voli i da ponekad treba da im to ponovo pokaže.

12. Lav

Mama lavica je najdetinjavija od svih mama. Uživa u igri sa decom i darivanju im velikodušnih poklona. Međutim, ona može biti zaokupljena sobom i staviti svoje potrebe ispred potreba svoje dece. Da li ona pravi skupu zabavu zato što su to tražili njen sin ili ćerka, ili to radi da bi impresionirala druge mame? Ona duboko voli svoju decu, ali može imati narcisoidne sklonosti, razmišljajući o svojoj deci kao o produžetku sebe. Ona neće imati problema da flertuje sa učiteljem svog deteta, čak i ako će to osramotiti njeno dete. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading