Ribe - veliki godišnji horoskop za 2024: Ljubomora u ljubavnim odnosima tokom jeseni, poslovni napredak do kraja godine

Vesti 30.12.2023 20:30 0

Veliki godišnji horoskop za 2024. godinu za Ribe.

Ribe

Shutterstock

Posao

Saturn u vašem znaku je već tokom 2023 pravio probleme i donosio je veoma neprijatne poslovne situacije gde je bilo važno da pokažete svoju vrednost na poslovnom planu ali niste uspeli da do kraja ispoštujete rokove ili da se pripremite za sve ono što vas je čekalo po pitanju posla.

Takva poslovna tendencija se nastavlja i u prvih nekoliko meseci nove 2024 godine ali ono što je najvažnije jeste da naučite da poštujete sebe i svoje vreme. 

Mnoge Ribe će poslovno napredovati od septembra do kraja 2024 godine ali to napredovanje je zahvaljujući drugim ljudima odnosno prijateljima koje ste stekli preko poslovne strane posebno kada je u pitanju osoba u znaku Jarca. 

Što se tiče novčane situacije bitno je da naučite da kažete NE kada vas ljudi pitaju za novac ili kada im je potrebno da im pozajmite. 
 

Ljubav 

Saturn u vašem znaku vam je doneo velike odluke posebno kada su u pitanju emotivni ljubavni odnosi i tokom 2024 godine realizuju svi ti odnosi. 

Osoba koja vam je jako draga ili sa kojom živite je veoma svesna vaše vrednosti ali sa druge strane vi ste ti koji sebe najčešće ne cenite i od sebe i od svog života pravite pakao upravo zbog toga što ste jako neodlučni i ne umete da donesete kvalitetne i brze odluke. 

Jesen je veoma komplikovana sto se tiče Riba koje će započeti vezu tokom leta i to najviše odnosi na problem zbog ljubomore.  
 

Zdravlje 

Jako je važno voditi računa o zdravlju tokom marta jer su mogući stresovi kroz posao i kroz odnose sa javnošću. To se može odraziti loše i na imunitet. 

Tokom leta Jupiter će praviti kvadrat sa Saturnom i jako negativno se odražava na Blizance jer se aktiviraju problemi sa zdravljem upravo zbog pada imuniteta. Zato je jako važno u tom periodu voditi računa o mogućim problemima koji kod Bilizanaca se mogu odraziti na disajne organe i alergiju. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading