VAGA -Veliki godišnji horoskop za 2024: Na proleće problemi na poslu, a od leta vas čeka nešto o čemu već mesecima maštate

Nena Janković Vesti 25.12.2023 20:31 0

Veliki godišnji horoskop za Vage

Vaga

Shutterstock

Posao 

Kada je u pitanju poslovna strana, najvažnije voditi računa tokom marta i aprila 2024. jer su mogući sukobi sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete, mada to nije povoljan period da se donose nove poslovne odluke. Ovo se posebno odnosi na ljude koji imaju privatne poslove ili poslove sa inostranstvom. 

Kada je u pitanju novac, mogući su problemi sa novcem od aprila do juna. Od septemba postoji mogućnost novog poslovnog angažovanja kada je u pitanju saradnja sa ljudima iz inostranstva ili poslovi gde je važan uvoz i izvoz. 

Tokom oktobra i novembra mogući su sukobi verbalnog tipa sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete i koji su vam na neki način nadređeni. Najvažniji savet je da ništa ne prihvatate previše lično. 

 

Ljubav 

Južni čvor se nalazi i dalje u vašem znaku što donosi moguće probleme u komunikaciji sa partnerom i jako je važno da do aprila 2024 godine prevaziđete sve probleme koje imate. Jako je važno da shvatite da je kompromis najvažniji i jedino rešenje u odnosu sa partnerom, posebno za one Vage koji imaju partnera koji je rođen u znaku Lava ili u znaku Ovna.  Sve Vage koje nemaju partnera, postoji mogućnost da upoznaju nekog od jula do oktobra 2024. godine kada Jupiter bude ušao u znak Blizanaca i to može biti partner koji je po godinama mlađi i koji ima veze sa inostranstvom.

Zdravlje

Zdravstveno stanje u ovih narednih godinu dana je poprilično stabilno, samo je bitno obratiti pažnju na moguće probleme prehlade i alergije tokom proleća tačnije od aprila do juna i tokom oktobra. Za one Vage koje već imaju probleme sa stomakom ili želucem tokom leta su mogući veći problemi na nervnoj bazi. 

Komentari (0)
Loading