Nedeljni horoskop: Biku uznemirujući događaji, Devici ljubomora je naglašena, Strelcu povišica

Slobodanka Ćorić Vesti 17.12.2023 07:38 0

Horoskop za period od 18. do 24. decembra 2023. godine

zima

Foto: istockphoto

 

OVAN

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2023. godine kaže Ovnovima da će imati nedelju ispunjenu novim mogućnostima i prilikama da se ostvare na polju karijere. Moći ćete da pokažete svoje talente i sposobnosti, a to će dovesti do uspeha u poslu i privatnom životu.Odvažite se da date šansu osobi koja vam se dugo udvara. Budite pažljivi sa finansijama, izbegavajte nepotrebne troškove. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

BIK

Ova nedelja će biti prilično teška za Bika, ali ćete uspeti da se izborite sa svim izazovima zahvaljujući svojoj snazi i istrajnosti. Nedeljni horoskop vam savetuje da pokušate da se ne opterećujete previše poslom, i da posvetite dovoljno vremena svom zdravlju. Ne zaboravite na svoje najmilije i prijatelje, oni će vas podržati u teškim trenucima. Najbolji dani biće vam sreda i subota. 

BLIZANCI

Nedeljni horoskop obećava Blizancima sedmicu koja će biti zanimljiva i bogata događajima. Moći ćete da proširite svoje vidike i naučite mnogo novih stvari. Ipak, pokušajte da ne zaboravite obaveze i ne dozvolite da vas ometaju male stvari. U ljubavi ćete napraviti korak napred - slobodne bi mogla da iznenadi jedna osoba, zauzeti dobijaju neočekivan predlog. Najbolji dani biće vam utorak i petak. 

RAK

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2023. godine kaže Rakovima da će pripadnici ovog znaka Zodijaka imati sedmicu obeleženu romantikom i ljubavlju. Postoji velika verovatnoća da ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u dužu vezu. Ne zaboravite da porodici i prijateljima pokažete koliko vam znače i da brinete za njih. Osećaju se zapostavljeno. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja. 

LAV

Nedeljni horoskop kaže da će ova sedmica doneti Lavovima sjajne prilike da napreduju na poslu. Pored šansi da pojačate svoja znanja i veštine, moći ćete i da se nametnete kao lider u timu i osvojite poene kod nadređenih. Zauzeti Lavovi prolaze kroz manju krizu, reč je o nerazumevanju sa partnerom. Slobodni čakaju jedan poziv. Savet zvezda je i da ne zaboravite na vreme za sebe, hobije i druge stvari koje vas opuštaju. Najbolji dani biće vam utorak i subota. 

DEVICA

Za Device će ova nedelja biti povezana sa rešavanjem važnih zadataka i problema. Nedeljni horoskop vas ohrabruje, možete da se nosite sa svakakvim nedaćama i preprekama zahvaljujući svojoj organizovanosti i disciplini. U ljubavi manje bur, očekujte rasprave sa partnerom, ljubomora je naglašena. Slobodni bi mogli iz bezazenog flerta da ulete u strastvenu vezu. Ne zaboravite da se odmorite i opustite da biste sačuvali energiju i zdravlje. Najbolji dani biće vam petak i nedelja. 

VAGA

Nedeljni horoskop upozorava Vage - ova sedmica će biti naporna, ali vrlo zanimljiva. Zahvaljujući podršci najmilijih ćete moći da ostvarite unapred zacrtane planove i snove. U ljubavi je sve ako želite, partner igra važnu ulogu u vašem poslovnom životu. A ukoliko ste slobodni, pokušajte da se oduprete nastojanjima bivše ljubavi da vam se vrati u život. Biće strastveno, ali platićete cenu. Odvojite vreme za opuštanje. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja. 

ŠKORPIJA

Za Škorpije će nedelja biti posvećena rešavanju finansijskih problema i poboljšanju situacije. Bićete u prilici da zaradite više novca i uložite ga u svoju budućnost. Međutim, nemojte da pravite grešku, da radite što i inače - potrošite sve što dobijete u nadi da će se problemi rešiti sami od sebe. Budite racionalni. Nedeljni horoskop kaže i da vas očekuje bura strasti sa partnerom, a ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom, osoba u znaku Bika bi mogla da vam privuče pažnju. Najbolji dani biće vam utorak i petak. 

STRELAC

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2023. godine kaže da će Strelčevima ova sedmica biti izuzetno uspešna na poslu. Uspećete da završite "nemoguće" što će vam učvrstiti poziciju u firmi i kandidovati vas, čak, za povišicu. Bravo! Ljubavna situacija je mirna za one koji su u braku ili posvećenim vezama. Slobodni tragaju za avanturom, put ih navodi na "opasnu teritoriju", čuvajte se manipulatora. Što se zdravlja tiče, savet zvezda je da se više krećete. Najbolji dani biće sreda i četvrtak. 

JARAC

Za Jarčeve će ova nedelja biti u znaku novih poznanstava i susreta sa zanimljivim ljudima. Moći ćete da uspostavite nove korisne kontakte i proširite krug poslovnih saradnika. Međutim, nemojte žuriti da donosite odluke i ne verujte baš svima. Na ljubavnom planu su moguće sitne čarke sa partnerom krajem nedelje, obuzdajte temperament. Slobodni Jarčevi, sugeriše nedeljni horoskop, trebalo bi da pruže priiku osobi koja živi u njihovoj neposrednoj blizini. Najbolji dani biće sreda i subota. 

VODOLIJA

Za Vodoliju će ova nedelja biti puna uzbudljivih događaja, nikako nećete moći da sredite utiske i da se staložite. Bićete u prilici da posetite nova mesta i upoznate zanimljive ljude. Ipak, pokušajte da ne podlegnite manipulacijama, jer ima ljudi koji će probati vašu ležernost i radoznalost da iskoriste. Nedeljni horoskop kaže i da je kod zauzetih je mirna situacija, ali slobodni idu iz flerta u flert. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak. 

RIBE

Nedeljni horoskop od 18. do 24. decembra 2023. godine kaže da će Ribe imati povoljnu sedmicu za kreativne poslove. "Pucate" od ideja koje će lako oblikovati u nove projekte, ali i iskoristiti da poboljšate stare. Ukoliko ste u potrazi za ljubavju, savet zvezda jeste da budete manje kritični. Zauzeti uživaju u pažnji. Ne zaboravite na zdravlje, posvetite vreme sportu i pravilnoj ishrani. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak. 

Komentari (0)
Loading