NISU ROĐENE ZA LJUBAV: Žene rođene su u ova tri znaka su teške kao "crna zemlja"

Slobodanka Ćorić Vesti 10.11.2023 16:53 3

Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće

NISU ROĐENE ZA LJUBAV: Žene rođene su u ova tri znaka su teške kao "crna zemlja"

Profimedia


Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće! Žene u ova tri horoskopska znaka veoma teško ostvaruju ljubavnu vezu. Jednostavno imaju takav karakter koji im otežava opstanak u zajednici. Ako želite ljubav za ceo život, sa njima će biti najteže, gotovo nemoguće!

Ovan

Žene u ovom znaku moraju da kontrolišu i nadgledaju svaki aspekt veze. Nije da te ne poštuju kao osobu. Takvi su prirodno. Moraju sve da isplaniraju unapred i žele da svaki detalj u vezi bude na svom mestu. Zbog svog samopouzdanja u početku su interesantni, ali to samopouzdanje vremenom preraste u nadmoćnu prirodu sa kojom ćete se teško nositi. Neće dobro reagovati na nekoga ko im preti, na nekoga čija je ličnost tako intenzivna i moćna kao njihova. Najvažnije je da znate da oni ne žele da njihova veza bude borba za prevlast.

Device

Postoji jedna stvar koju ljudi ne vole kod Devica - to je njihova opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Zbog svoje perfekcionističke filozofije, Device imaju nerazumno visoke standarde. Od vas će očekivati da budete više od onoga što jeste, i neće joj biti žao ako se osećate loše jer ste izneverili njena očekivanja. Ona oseća pravo da postavlja visoke standarde, i ako zaista želite da budete sa njom, morate dati sve od sebe da ih ispunite.

Škorpija

Od svih horoskopskih znakova, žene Škorpija su jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Poseduju mnoge kvalitete. Oni su pametni, pronicljivi, organizovani i odgovorni. Ono što im nedostaje je posvećenost. Rade stvari na određeni način i mrze kada moraju da se prilagode željama drugih ljudi. Potrebno je mnogo truda i posvećenosti da bi se ovakva žena posvetila vezi sa vama. Većina muškaraca je ostala razočarana.
 

Komentari (3)
Loading
duda
15.11.2023 08:57

A bik, nema tezeg i zahevijeg od osobe rodjene u znaku bika, naročito zene!!

Samo ljubav
16.11.2023 08:24

@duda - Oprostite,moram da prokomentarisem:zene bikovi su simbol źenstvenosti,lepote msjcinstva. Odlicne domacice majke i supruge. Aprilski bikovi su poznate po svojoj vanrednoj lepoti i sarmu. Imaju zaista visoke standarde u svemu.

miki delija
15.11.2023 19:17

ne slazem se sa vama imam skorpiju i zena je za pozeleti samo za sve a ovo ko je pisao neka mu sluzi na cast sram ga bilo