Dnevni horoskop za UTORAK, 4. oktobar: Jarčevi, budite OPREZNI kad je ljubav u pitanju, jedan znak bolje da NE USTAJE iz kreveta danas

Vesti 03.10.2022 20:00 0

Za pojedine znakove ovo će biti baš poseban dan

Dnevni horoskop za UTORAK, 4. oktobar: Jarčevi, budite OPREZNI kad je ljubav u pitanju, jedan znak bolje da NE USTAJE iz kreveta danas

Shutterstock

 

Ovan 


Utorak je dan kada bi bilo najbolje da se posvetite sebi i da odmarate što više možete jer vam Mars stvara jako veliku tenziju. Obratite pažnju na moguće problema sa stomakom. 


Bik 


Tvrdoglavo branite svoje stavove kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to kod partnera stvara veliki osećaj nervoze. Vodite računa o ishrani. 


Blizanci


Poslovna situacija nije ni malo naivna iako vi pokušavate da to sredite na svoj način. Do kraja dana stižu vam povoljni rezultati u vezi poslovnih pregovora.


Rak 


Previše ste se posvetili drugim ljudima i to vam se danas vraća na negativan način. Emotivno ćete biti veoma nezadovoljni zbog porodičnih sukoba.


Lav 


Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i obratite pažnju na sastanak koji ćete imati tokom dana. Pokušajte da se koncentrišete na ono što će pričati osoba u znaku Jarca. 


Devica 


Pokušajte da se okrenete sebi i da poslovnu situaciju sredite do kraja dana. Partner je veoma nezadovoljan vašim ponašanjem i vašom kritikom. Mogući problemi sa kičmom. 


Vaga 


Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije sa ljudima iz inostranstva i u tome ćete biti veoma uspešni. Zdravstveno stanje je odlično iako se osećate pomalo umorno. 


Škorpija


Porodična situacija od vas zahteva da budete malo preduzimljiviji posebno kada su u pitanju odnosi sa roditeljima. Do kraja dana stižu vam povoljni informacije iz inostranstva u vezi novca. 


Strelac 


Vaše fizičko zdravlje je pod uticajem umora koji osećate već neko vreme. Odvojite malo više vremena za sebe i za kontrolu ili odlazak kod lekara. Partner vas podržava u vezi novog poslovnog poduhvata. 


Jarac 


Venera stvara kvadrat na vaše Sunce i to vam donosi veoma lošu komunikaciju sa partnerom. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i glavoboljom. 


Vodolija 


Ovo idealan period da stavite tačku na neke poslovne odnose naročito sa osobom u znaku Device. Ljubavna situacija je komplikovana ali može se rešiti sve do kraja dana. 


Riba 


Potrudite se da sve svoje poslove završavate na vreme jer od toga vam zavisi emotivno stanje. Moguća obnova kontakta sa osobom iz prošlosti.

BONUS VIDEO

 

 
Komentari (0)
Loading