Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 8. avgust: Vreme je kao stvoreno za EROTSKA UŽIVANJA i sudbinske susrete

Vesti 07.08.2022 20:30 0

Horoskop za 8. avgust donosi sledeću astro prognozu

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 8. avgust: Vreme je kao stvoreno za EROTSKA UŽIVANJA i sudbinske susrete

Shutterstock

 

Ovan 

Nemojte trošiti previše emotivno sebe tokom današnjeg dana. Okrenite se svojim saradnicima i preko njih organizujte posao. Ljubav je u stagnaciji. Partner vam je ljut zbog stvari iz prošlosti. 


Bik 
Ponedeljak je idealan dan za poslovnu saradnju sa novim ljudima. Osoba u znaku Vage vas inspiriše što se tiče posla i poslovnih ideja. Budite sebi najbitniji i odmarajte tokom večeri. 


Blizanci
Vaša potreba da dominirate nad drugima je danas veoma izražena i to je ono što vas najviše zanima. Posao ćete organizovati i to vas čini srećnim. Ljubav je stabilna i imate podršku od strane partnera za nove ideje. Zdravstveno stanje je stabilno. 


Rak 
Tokom dana imaćete jako dobar razgovor u vezi posla i budućih  planova. Partner vam je velika podrška i jako vam dobro objasnjava poslovne odnose. Emotivno ste stabilni i ispunjeni. 


Lav 
Ovo je veoma aktivan dan kada cete biti pod velikim pritiskom zbog posla i rokova. Tvrdoglavo branite svoje stavove i to ce iritirati ljude oko vas. Ljubavna situacija je veoma nestabilna. Budite spremni na kompromis. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 
Tokom ovog perioda svi su oko vas veoma nervozni i to vas čini veoma nestabilnim. Pokušajte da se organizujete za sebe. Zdravlje je odlično samo obratite pažnju na ishranu. Do kraja dana probajte da smanjite svoju nervozu. 


Vaga 
Tvrdoglavo branite svoje mišljenje na poslu posebno zbog uticaja osobe u znaku Ovna. Ljubavna priča je veoma stabilna i to vam daje snagu da danas izdržite pritisak od strane drugih. Mogući problemi sa zubima. 


Škorpija
U narednih par dana očekuje vas puno posla posebno sa inostranstvom. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ribe u vezi posla. Zdravlje je odlično. Ljubav vas muči, ali danas ne možete ništa da rešavate. 


Strelac 
Poslovna situacija vas zabrinjava ali osoba u znaku Ovna završava sve i u vaše ime. Budite zahvalni i okrenite se više ljudima oko sebe. Partner vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. Zdravlje je odlično.


Jarac 
Tokom današnjeg razgovora sa ljudima oko vas uspostavite stabilne odnose jer vam je posao veoma važan. Mnogo toga zavisi od vas. Moguci problemi sa glavoboljom. 


Vodolija
Danas je dan posvecen novim poslovnim partnerima i od vas zavisi kako će posao ići. Potrudite se da sve bude kako treba. Budite koncentrisani i motivirani. Zdravlje je u odličnom formi. To je zahvaljujući vašem odnosu prema sebi. 


Ribe
 
Vasa emotivna stanja su promenljiva tokom dana i to nije dobro za poslovnu stranu. Mogući problemi sa novcem. Obratite pažnju na ishranu i na moguce probleme sa stomakom.
 

Komentari (0)
Loading